Afgelopen september gaven we je in deze blog de kans om een jaar lang gratis personal hardlooptraining te winnen met Intersport & Reebok. De gelukkige is nu haar goals aan het najagen en ook wij hebben weer iets nieuws! In samenwerking met INTERSPORT & Reebok Nederland geven wij namelijk een jaar lang gratis personal training weg voor jou. Alleen voor jou?

jordi reebok x intersport

Hell no! Dit keer geven we deze droomprijs niet alleen aan jou, maar ook aan je beste vriend(in), je ouders of iemand anders die jij dit gunt. Voor niks gaat de zon op en daarom verwachten we wel iets van jullie natuurlijk…

Wij vinden dat ”geen tijd” en ”geen sportschool” geen excuus mogen zijn om niet aan een betere versie van jezelf te werken. Wij lieten eerder in samenwerking met Reebok al zien wat ”TheGymIsEverywhere” inhield en daar borduren we nu gewoon op voort.

De challenge
We hebben een challenge bedacht waarmee je meteen goed van start gaat en laat zien dat jij dit écht wil. Het is de bedoeling dat jij, net als wij, een foto of een video maakt van een oefening waarbij jij je abs meteen flink laat werken: ”de teaser”. Doe je dit in de gym, op kantoor, midden op een parkeerplaats, in je favoriete club of terwijl je een burger eet? We don’t mind! Zolang je maar een enthousiaste foto maakt en deze op Instagram plaatst met @INTERSPORTnl & @reeboknl én gebruik #trainmeemetintersport & #INTERSPORT zodat wij hem zien.

INTERSPORT & Reebok kiezen 10 finalisten uit die samen met hun sportmaatje naar het exclusieve Intersport event mogen komen. Daar zullen ze onder leiding én aanmoediging van Fit with Marit & mij zullen strijden voor een jaar lang gratis PT. Alle finalisten winnen sowieso een gloednieuwe outfit van Reebok, inclusief schoenen!

 

How to teaser!
We hebben niet de makkelijkste oefening uitgekozen, maar dat is geen enkel probleem. Als jij onderstaande stappen volgt moet het helemaal goedkomen en anders gebruik je gewoon het alternatief waarbij je je benen op de grond laat!

 1. Ga met je rug op de grond liggen. Je benen zijn plat in het verlengde van je lichaam.
 2. Trek je knieën naar je borst.
 3. Beweeg je armen richting het plafond.
 4. Strek je benen naar voren en maak een hoek van 45 graden.
 5. Leg je kin op de borst en ”rol” vooruit. Je knieën zijn nu licht gebogen & je bovenlichaam is compleet van de grond.
 6. Probeer deze houding even vast te houden en kom langzaam terug in de startpositie.
 7. Repeat zo vaak als je kunt!

Klaar voor een jaar gratis PT?
Ready, set, go!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

 1. _tabittha_

  Ik vind het “je benen zijn plat naast je lichaam” best lastig 🤔 Hoe dan? 😜

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.