Wie is Jonathan?

Jonathan is een no-nonsense diëtist en noemt zichzelf een bron van verlichting in een wereld van voedingshypes. Met argusogen bekijkt hij voeding en hypes rondom voeding. Om een mening te vormen duikt hij de wetenschappelijke literatuur in. Sterker nog, wetenschappelijke literatuur is zijn enige houvast. Dat is het fundament. Vervolgens schrijft hij artikelen op zijn blog of hij dropt informatie op zijn instagram. Geen libelle praatjes, geen uit de duim gezogen verhalen, nee, no-nonsense artikelen met oog voor kwaliteit en verdieping, maar geschreven op een eigenzinnige en humoristische manier.

Een diëtist met een missie

De wortel van dit alles is te vinden in het feit dat voeding zijn passie is, voeding een complex thema is en er veel onduidelijkheid heerst over voeding. De buurman zegt dat brood een dikmaker is, je buurvrouw zegt dat je brood juist moet eten en de plaatselijke dieetgoeroe zegt dat je brood moet laten staan vanwege de gluten. Wat moet je nou geloven? Snap jij het nog? Hoe kom je nou tot een goed besluit? Zijn bescheiden missie is om enigszins orde scheppen in deze chaos.

jonathan klaassen

Wat heb jij aan Jonathan?

Hoewel Jonathan wil benadrukken dat hij nooit zijn mening door je strot wil duwen kun je Jonathan gebruiken om kennis op te doen rondom voeding.

Vanuit zijn diëtistische achtergrond gebruikt hij zijn kennis om dit met jou te delen. Doordat hij een opleiding Voeding en diëtetiek achter de kiezen heeft en veel wetenschappelijke literatuur leest kan hij best zeggen dat hij het een en ander weet over voeding. Daarbij zijn de artikelen van Jonathan ook nog eens geschreven op een behapbare, eigenzinnige en humoristische manier. Kortom, je leert er wat van maar je krijgt er ook een glimlach bij.

Een win-win situatie dus! 

jonathan klaassen

 

 

About The Author

Jonathan Klaassen
Diëtist & Blogger

no-nonsense diëtist ↔ wetenschappelijk ↔ eigenzinnige schrijfstijl ↔ een bron van verlichting in een wereld van voedingshypes ↔ Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.