“Wat een pluspunten”, hoor ik  naast me. Ik moet het toegeven, op het moment dat ik naast prachtvrouw Alice Matos (owner La Bella Mafia) sta, kan ik eigenlijk maar naar één ding kijken en dat zijn niet haar mooie ogen. Alice is ontzettend fit, en heeft (ondanks dat ze hoogstwaarschijnlijk nep zijn) een goed stel borsten, waar je nu eenmaal naar móet kijken.

boobsim

Het is niet je buikje, je brede heupen of je iets te dikke bovenbenen die het eerste slinken tijdens je fitjourney. Helaas voor mij en een heel hoop andere fitgirls smelten je borsten als sneeuw voor de zon. Waar ik eerst het meisje met de D-cup was, moet ik het vandaag der dag doen met een B’tje. En ondanks dat borsten één van de mooiste dingen op aarde zijn, ben ik meer dan happy met mijn kleinere partij. Lieve fitgirls, deze is voor jullie:

De voordelen van kleine borsten (tieten, meloenen, memmen, jopen, ballen)

 1. Je kunt je handen gewoon in je zakken houden als je moet rennen voor je bus
  Een sprintje trekken + grote borsten = gewoon geen succes. Hupsen ze alle kanten op.
 2. Je kunt eindelijk klagende plaatjes over kleine borsten reposten
  Voor het echte community gevoel!
 3. Mensen kijken eerst naar je gezicht
  For real.. Echt fijn eigenlijk als mensen je in je ogen kijken tijdens het praten!
 4. Je kan van die leuke kanten topjes aan
  Bralettes (deze dus) noemen ze dat geloof ik..
 5. Je t-shirtmaat is gewoon je t-shirtmaat
  Je hoeft geen grotere maat te kiezen omdat je boobies er niet in passen
 6. Op je buik slapen!
  Echt een openbaring
 7. Beha-loze dagen
  Ja, echt.

Welk voordeel is jouw favoriet?

(P.S. Grote borsten zijn ook mooi)

 

 

Ja, ik wil hulp!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan en er zijn voor groep 3 nog 4 plekken beschikbaar.
Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

About The Author

Esmee Trouw
Blogger

Fitness en gymnastics junkie, food lover, running en yoga newbie.

5 Responses

 1. Iloontje

  WAUW! Dit is zo herkenbaar. Ik had eerst een goede C-cup en moet nu door t leven met een kleine B-cup. Ik kan mezelf vinden in punt 1, 4, 5, 6 en wil er misschien zelfs nog een punt aan toevoegen. Vrouwen met kleine borsten hebben namelijk ook nooit last van hun rug, terwijl vrouwen met grote borsten daar wel vaak problemen mee hebben.

  Reply
 2. Marvin

  Ik ben een billen-man, dus kleine of grote borsten maakt mij niet heel veel uit. Denk dat het met kleinere borsten wel fijner sporten is 😉

  Reply
 3. Kim

  hahaha LMAO :D. Ik denk dat ik een van de weinige vrouwen ben die hoopt dat die borsten inderdaad een stuk krimpen tijdens mijn fitness/ weightloss journey :S. Geloof me 75F is niet echt een chille maat als het aankomt op bh’s shoppen en backless tops staan op mijn ‘most wanted’ lijstje….kom maar op met die ‘rennen met losse handen, eindelijk eens geen bh aan, me wearing a backless top while dancing my ass of en vervolgens in slaap vallen op mijn buik’ dagen ;).

  Reply
 4. Elin

  O wat wacht ik op het moment dat ik kan meegenieten van alle bovenstaande punten! Op naar een bhmaat kleiner dan 70F..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.