Protein bars op zich zijn een top uitkomst als je veel onderweg bent. Of ja, voor mij zijn ze al vaak een redder in ”nood” geweest haha. Naast verschillende bars proberen vind ik verschillende smaken van eenzelfde bar uitproberen ook altijd een uitdaging. Deze keer review ik de Eat Clean protein bar met de smaak Peanut Caramel nadat we eerder al de Double Choc, Strawberry White Chocolate en de cookies & Cream probeerden!

eat clean protein bar

Smaak

Zoals ik hierboven al benoemde vind ik het uitproberen een prima bezigheid, haha. Na de andere smaken dus nu de Peanut Caramel. Je hoeft hem niet te vergelijken met een Snickers al zitten er wel lekkere stukjes noten in. De smaak van de caramel is goed aanwezig maar niet té overheersend.

Buiten het feit dat één reep echt mega goed vult geven de toevoegingen zoals de stukjes noot een extra bite en dat kan ik zeker waarderen!

 

Voedingswaarden

Buiten de smaak is voedingswaarde natuurlijk ook van belang. Hieronder een tabel over de Eat Clean bar van de twee andere smaken. De smaken verschillen minimaal qua voedingswaarden.

eatclean bar questbar


De voedingswaarden van deze bar heeft onze deskundige Tirza de vorige keer bekeken en dit was wat ze daarover te zeggen had;

 

”Wauw, ik verbaasde me wel over de voedingswaarde van de Eat Clean Bar! De hoeveelheid vezels vind ik mega, zeker als je dus twee repen op zo’n dag eet. Dan zit je al bijna op 50 gram vezels! Ook ter vergelijking met de voedingswaarde van de Questbar komt de Eat Clean Bar er goed uit, kijk maar naar de hoeveelheid vetten en koolhydraten.

In één Eat Clean Bar zit nog niet eens een suikerklontje (ongeveer 4 gram). Daarentegen zitten er in de Questbar geen enkelvoudige suikers. De hoeveelheid eiwitten zijn ongeveer hetzelfde, iets minder dan in de Questbar, maar één grammetje zal er vast niet voor zorgen dat die gains er niet komen, toch?”

 

Prijs

Is iets duur? Tsja, duur is een relatief begrip en ik vind deze bars niet duur! Vergelijk je het met een broodje of een Questbar. Een appel of een.. peer. Per 10 bars betaal je nu bij Bodylab €17,50 waar de normale prijs op €19,90 staat. Questbars kosten bij Bodylab €24,90 per 12 bars. Tel uit je winst!

eat clean protein bar bodylab

Tipje!

Ben je het beu om een eiwitreep naar binnen te werken? Weer koud eten? Stop de Eat Clean bar 30-60 seconden in de magnetron en je hebt een heerlijke bar die is veranderd in een soort van cakeje!

Benieuwd naar alle ins & outs?
Hier ga je naar de site!

 

ps. vandaag ook nog eens 15% korting op alles!

code: 15ALL

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.