Het leven is zoveel meer dan een goed lichaam. Maar een mooi, gezond en krachtig lichaam waar je trots op bent zorgt er wel voor dat je meer uit het leven haalt. Ik ben er voor personen die met 100% toewijding het maximale uit het leven willen halen. Wie stilstaat vergaat, want leven is beweging en beweging is leven.

Ik transformeer mensen fysiek en mentaal. Het geeft mij een ontzettende kick dat aan het einde van een personal training traject iemand een compleet ander persoon is. Trots op je uiterlijk, prestaties, vol zelfvertrouwen, iemand die doorzet, doelen behaald en daardoor met een krachtiger, mooier en gezonder lichaam door het leven gaat. Dit doe ik door me bezig te houden met alle stukjes van de puzzel, training, voeding en mindset.

Personal-Trainer-Dedicated-to-Life-Squat

Dedicated to Life – Create Yourself

Wat is mijn achtergrond?
Al meer dan 8 jaar ben ik ingewijd in de wereld van krachttraining. Naast de opleidingen die ik heb gevolgd ben ik iedere dag bezig om mijzelf te blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij bijna meer een obsessie dan een interesse. “A master is a fulltime student” past me dan ook volledig. Ik ben dan als personal trainer ook met recht een beweegexpert, voedingsdeskundige en lifestylecoach.

Personal-Trainer-Nijmegen-Karel-Pieters

Gediplomeerd in?

 • Personal Trainer Pro (Chivo)
 • HBO Voeding en Diëtetiek (HAN)
 • Vitaliteitscoach (Chivo)
 • Straight-line coaching methodiek (BMT)
 • Bayesian bodybuilding

Wat zijn mijn specialiteiten?

 • Transformaties, Fysiek en Mentaal
 • Corrigeren van houding & mobiliteit
 • Functioneel trainen
 • Voeding en supplementen
 • Lifestylecoaching (energie-, tijd- en emotiemanagement)

Personal-Trainer-Nijmegen-Dedicated-to-Life-banner

Met ”Dedicated to life” in contact komen?

Mail:  karel@dedicatedtolife.nl

Facebook: www.facebook.com/dedicatedtolife

Instagram: www.instagram.com/dedicatedtolife.nl

Website: www.dedicatedtolife.nl

 

Dedicated to life
9.1Overall Score
Reader Rating: (49 Votes)
9.1

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

 1. Tom Lammerts

  Afgelopen zomer was ik het zat en gooide ik het roer om. Als ik in de spiegel keek was ik niet tevreden met mijn lichaam. Dit moest anders. Karel is een echte beweeg en voedingsexpert en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel heb gehaald. Meer spiermassa opbouwen en tegelijkertijd 8kg lichter waardoor ik eindelijk die zichtbare sixpack heb en dit in maar 3 maanden tijd. Ik geniet nu meer van mijn leven, ik kan iedereen personal training van dedicated to life aanraden.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.