Ooohja, daar is’tie weer een blog over mannen. Dit keer over een categorie mannen in de sportschool die ik niet benoemde in mijn vorige artikel: de flirtende man. Waarom benoemde ik deze categorie niet? Nou heel simpel. Ieder mens heeft gevoelens en waarom zou de sportschool nou niet the place to be zijn om je flirt technieken aan de lopende band voorbij te laten komen. Maar goed, ben jij al verliefd/verloofd/getrouwd dan hoeft er met jou (waarschijnlijk) niet meer geflirt te worden. Het bedrijf Qalo heeft dan ook dé oplossing voor jou! Namelijk, taduuuuuum tadum, een siliconen trouwring speciaal om mee te sporten. HAHA!

slideshow_4

Qalo kreeg het geniale idee om een low budget trouwring te maken die sportschool proof is. Tja, want je zou toch maar gaan sporten met je trouwring, die vervolgens door al het zweten van je vingers glijdt, terwijl jij het niet in de gaten hebt, om er vervolgens achter te komen dat hij KWIJT is. Of je vingers zwellen door de hitte zo op tijdens het sporten, waardoor je de ring niet meer van je vingers krijgt, waardoor ze nog meer opzwellen, waardoor ze vervolgens afknellen. Auuuw. Nee, just kidding, denk ik. Volgens mij doe je namelijk geen trouwring om tijdens het sporten, maar dat durf ik niet te garanderen want ik ben daarin geen kenner. Al met al vind ik het een leuk en creatief idee van Qalo en daar gaat het om!

About_img_02_grande

Ze zijn in ieder geval verkrijgbaar in verschillende kleuren en kosten tussen de 15 en 20 dollar. Mocht je krap bij kas zitten en je jezelf geen 24 karaat ring kunt veroorloven, maar je je fitgirlfriend wel ten huwelijk wilt vragen.. Ik weet zeker dat ze deze ring ook op prijs stelt. Ze zijn trouwens hier te koop.

Color_Purple_LoveRing_bfd4a1a3-4bf4-42c4-9185-f0ff5b758aeb_grande

En dames waarvan vriendlief thuis op de bank zit terwijl jij je ass off staat te zweten in de sportschool; deze ring laat in ieder geval alle mannen weten dat jij jouw single leventje allang gepasseerd bent. Mocht je nou denken “nahhh, niets voor mij”, neem je vent de volgende keer dan gewoon mee naar de sportschool… Iets met fitcouple #jeweetzelluffffffff.

Bron: popsugar

 

 

 

About The Author

Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.