Het ontbijt is voor mij heel erg belangrijk het vormt ‘de basis’ van mijn dag. Voor mij is een goed ontbijt een goed begin van de dag.

Laten we beginnen met het feit dat ik totaal niet kan uitslapen, ja ik ben een ochtendmens maar dat is niet altijd even fijn.. Zelfs op zaterdag en op zondag is deze fitdutchie om 7 uur klaar wakker!  Maar ik doe er vooral mijn voordeel mee. Voor mij betekend dat meer tijd voor mijn ochtend workout en natuurlijk ook meer tijd om een goed en lekker ontbijt voor mezelf te bereiden.
Smoothies staan voor een ontbijt voor mij op de eerste plaats. Ik hou van smoothies en ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik gebruik alle soorten fruit voor mijn smooothies en ook superfood voeg ik altijd toe aan mijn recepten. Mijn smoothies van deze week bestonden uit:

– Passion fruit Smoothie

foto (12)

 

– Orange Love Smoothie

foto (15)

– Raspberry and Strawberry Smoothie

foto (14)

– Purple Strong Smoothie

foto (13)

– Pink Bee Pollen Smoothie
foto (16)

Ook ik ben schuldig aan een kleine cappucino-verslaving.. Dus een cappucino mag ook echt niet aan mijn ontbijt ontbreken.

Ookal zou ik het liefste elke dag ontbijten met een smoothie. Toch weet ik dat mijn lichaam meer voedingsstoffen nodig heeft. Daarom wissel ik de smoothies af met mijn heerlijke Choco Osawa cake of twee sneetjes van mijn zelfgemaakte speltbrood die ik meestal rijkelijk beleg met zuivelspread  en komkomer,  avocado of andere groente soorten.

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

3 Responses

  1. Martine

    hoi, ik wil ook heel graag gezonder eten. Eet wel ontbijt maar meestal brood. Ik vindt die recepten allemaal heel leuk, kan ze alleen bijna allemaal niet eten aangezien ik lactose- en fructose intolerant ben….. Heb je daar ook recepten voor?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.