Wat was het een waanzinnig jaar voor Fit Dutchies en wat ging het snel voorbij! Een jaar met de nodige ups en downs, maar vooral ook vele mooie momenten. Een aantal van onze Fit Dutchies hebben hun hoogtepunten van 2015 voor jullie op een rijtje gezet! 

 

IMG_1462  Suzanne: Mijn hoogtepunt van 2015 is de ontwikkeling die ik persoonlijk heb gemaakt het afgelopen jaar. Het was een jaar waarin ik mijzelf heb zien groeien tot de persoon die ik nu ben en daar ben ik trots op. Zowel mentaal als lichamelijk ben ik met grote sprongen vooruit gegaan en kan ik ook echt zeggen dat ik fitter, sterker en zelfverzekerder ben dan ooit te voren. Trots ben ik op mijn Instagram account (@sue.fit) waarmee ik zo veel mogelijk mensen probeer te inspireren en motiveren en vooral te laten zien dat iedereen z’n ups en downs heeft.

IMG_8616

Iris: Ik heb een ontzettend leuk 2015 gehad. Nog meer geleerd over voeding en training en daarbij ook in het laatste jaar van mijn opleiding Voeding en Diëtetiek gekomen. Ik ben heel erg bij dat ik bij de Fit Dutchies crew hoor, een echte fitfamilie met heel veel leuke en inspirerende mensen! Ook ben ik blij dat ik met mijn Instagram account @fitmetiris ben begonnen. Zo veel leuke mensen ontmoet en mogen helpen! Daar krijg je toch alleen maar positieve energie van?

image1

Tirza: 2015 was voor mij een jaar waarin ik veel moeite had met het maken van ‘volwassen’ beslissingen. Ik heb mijn diploma Voeding & Diëtetiek mogen behalen en ik heb besloten om direct aansluitend de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde te gaan volgen! Vast voor velen herkenbaar, zo’n fase waarin je eigenlijk TOTAAL geen idee hebt wat je met je leven moet gaan doen maar wel: 1) geld wilt verdienen, 2) eigenlijk ook wilt reizen, 3) op jezelf wilt wonen en 4) zoveel mogelijk stress wilt vermijden. WHA, hoe dan?! Ik bekijk het nu lekker dag tot dag, eet lekker volwaardig en gevarieerd en sport wanneer ik daar zin in heb. Ook realiseer ik steeds meer wat er belangrijk is in het leven en focus ik mij steeds minder op hoe ik eruit zie en wat anderen van mij vinden/denken. Dit maakt mij ook een stuk zelfverzekerder!

Mike: Om echt een hoogtepunt te kiezen van het afgelopen jaar is lastig. Er is veel veranderd. Voor mijn gevoel heb ik mijn leven compleet omgegooid. Afgelopen jaar heb ik besloten me zo veel mogelijk te focussen op het sporten en hiermee mijn doel, fitter te worden, te behalen. Helaas brak ik halverwege het jaar mijn been maar goed, dat is uiteindelijk ook weer goed gekomen. Ik heb daarnaast ontzettend veel nieuwe mensen en ondertussen vrienden leren kennen door de sport, samen een passie delen zorgt voor een directe klik heb ik gemerkt en daardoor kom je in gyms door het hele land! Ook heb ik afgelopen maand mijn huis verkocht omdat ik dichter bij de randstad wilde wonen en ik ben op de valreep van 2015 helemaal verliefd geworden. Het was dus een mooi en leuk jaar!

 

 

Jordi auto bewerktJordi: 2015 was eigenlijk een jaar met best veel hoogtepunten. Wat eruit sprong? Dat ik binnenkort geen baan meer heb. Klinkt niet als een highlight toch? Nou… ik heb mijn baan namelijk opgezegd om fulltime te gaan werken voor iets dat ooit als kleine Instagram page begon: www.fitdutchies.nl!

foto

Maartje: Afgelopen jaar was niet altijd even leuk. Zoals ieder jaar z’n ups en downs heeft had ook dit jaar dat weer. Nu best wel heftige downs, mijn moeder had vorig jaar te horen gekregen dat ze borstkanker had. Mijn opa kreeg dit jaar te horen dat hij prostaat kanker had en ikzelf had natuurlijk ook de nodige struggles met m’n gezondheid begin dit jaar. Maar het gaat over hoogtepunten? En dat is eigenlijk ook precies wat ik door dit alles ben gaan beseffen. Mijn moeder en opa zijn dit jaar weer ‘schoon’ verklaard en ik ben ook weer opgeknapt voor zover dat gaat ondertussen. Mijn hoogtepunt is dan ook dat we nog steeds allemaal samen zijn. En alles kunnen doen wat we willen. Na zulke gebeurtenissen besef je ineens weer waar je staat en wat echt belangrijk is. Genieten van de kleine momentjes doe je vanaf dan ook echt meer, hoe cliché het ook klinkt. Je kunt alles hebben wat je maar wilt maar je gezondheid kun je niet kopen.

 

Wij  zijn natuurlijk ook erg benieuwd wat jouw hoogtepunt van 2015 was?

 

TIP!

Gebruik kortingscode ”Fit Dutchies” en ontvang nu nog 30% korting!
PS. plus 100% niet goed, geld terug garantie!

Klik hier voor meer informatie en een preview!

banner fitchef

About The Author

Suzanne Luijckx

Instagram junkie die hard werkt aan haar bikini body!

One Response

  1. Dylan

    Leuk overzicht en mooie hoogtepunten (op de gebroken been na dan).

    Nog specifieke voornemens voor 2016?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.