recept fit dutchiesZo… Een nieuw jaar! 2015 is alweer begonnen, sterker nog we zitten alweer in het midden van de eerste maand. Wat voor mij het moment is dat ik toch even terug denk aan het afgelopen jaar, en deel ik vooral mijn hoogtepunten van 2014 graag met jullie!

Allereerst natuurlijk dat ik zelf vanaf half 2014 ben gevraagd te gaan bloggen voor Fitdutchies, waar ik nog steeds heel enthousiast over ben, ook al ben ik de laatste tijd niet zo actief geweest dit door een privé dieptepuntje van 2014 (sorry for that) waar ik verder niet teveel over uit wil wijden, want wat ik al zeg er zijn ook genoeg hoogtepunten geweest.

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat voeding en dan vooral gezonde voeding een passie is geworden voor mij, ik heb een lactose allergie en om daarmee nog steeds gezond en lekker te eten is mijn uitdaging geworden. Uiteindelijk is dit zo’n passie dat ik er een studie bij ben gaan zoeken! Voedingsdeskundige, dus mijn doel voor 2015 is ook meteen duidelijk! Dat diploma in the pocket zien te krijgen, en jullie allemaal goed kunnen adviseren!!! 🙂

IMG-20150109-WA0007

Daarnaast moet ik toch ook even een privéhoogtepunten met jullie delen! Ik ben gaan samenwonen, en deze maand wonen wij alweer een halfjaartje samen! (Iam so happy with that), lekker mijn eigen plekje, mijn eigen keuken! Echt een hoogtepunt voor mij!

Daarnaast ben ik ontzettend blij me alle lieve meiden (en Jordi, Jurrit & Sander natuurlijk) die ik heb leren kennen! We gaan er met z’n alle weer een fit en healthy 2015 van maken!

team fit dutchies

Mijn goede voornemens voor 2015;

– Voedingsdeskundige opleiding afronden

– Het hardlopen weer oppakken (daarover later meer ;))

– “Do what makes you happy”

 

Wat zijn jullie goede voornemens? Ik ben benieuwd!

 

About The Author

Cyndi Sprenkels

Voedingscoach, met bakken als grootste hobby! Studente voedingsdeskundige, hier voor alle feiten en tips over gezonde voeding!

Leave a Reply

Your email address will not be published.