Wie ken de pecan pie niet? Heerlijk! Maar deze crunchy pecan koekjes zijn een gezond en makkelijk alternatief. Binnen +/- 30 minuten heb jij heerlijke koekjes op tafel staan. Let’s go…

 

12380054_10207070342350370_548473978_n

Wat heb je nodig?

  • 10 dadels, ontpit
  • 200 gram pecannoten
  • 1 vijg
  • 1 1/2 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel kokos olie
  • Keukenmachine
  • Bakplaat en bakpapier

How-to?

  1. Week de dadels en de vijg 10 minuten, in warm water.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  3. Bedek de bakplaat met bakpapier.
  4. Na het weken giet je de dadels en de vijg af, daaropvolgend voeg je de pecannoten, kaneel en kokosolie toe aan de bak met de dadels en vijg.
  5. Maal met de keukenmachine de dadels, vijg, pecannoten, kaneel en kokosolie nu tot een korrelig geheel.
  6. Verdeel het geheel in een vorm die jij zelf wilt over de bakplaat (het aantal is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je koekjes). Druk de koekjes stevig aan zodat de koekjes zo dun mogelijk zijn, hierdoor zullen ze na het bakken extra knapperig zijn.
  7. Bak de koekjes in 10 tot 15 minuten af in de voorverwarmde oven.
  8. Laat de koekjes 10 minuten afkoelen en ze zijn ready to eat!

Smakelijk!

 

 

Fit Dutchies tees & tanktops voor €9,99?

Klik hier!

fit dutchies tee

 

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.