De vernieuwde formule van Coca-Cola zero sugar zou dichter bij de smaak van de Coca-Cola regular moeten liggen. Ik dronk altijd al Coca-Cola zero, een prima alternatief voor suikerhoudende frisdranken. Nu de smaak van het drankje veranderd is, moest ik dit natuurlijk als eerste uitproberen! De vooroordelen over de zero variant drukken we komende maand trouwens, onderbouwd, de kop in!

Iedereen mag natuurlijk zelf bepalen wat hij of zij drinkt. De regular variant kent iedereen wel, deze zero sugar variant is vernieuwd en past perfect in mijn lifestyle. Een net iets ander drankje voor een ander moment. Ik leef calorie-bewust en vind het zonde om calorieën te ”drinken”. Ik consumeer deze liever terwijl ik eet. In dat opzicht is Coca-Cola zero sugar dan ook de ideale vervanger van de regular variant. Same taste, maar geen calorieën.

coca cola zero sugar

Jordi (3/4 goed geraden)
Jordi begon met de proef en haalde de huismerken er feilloos uit. De Coca-Cola varianten zorgden echter voor verwarring.

Mark: (3/4 goed geraden)
Mark begon goed en hield de Coca-Cola varianten uit elkaar. Het huismerk was lastiger te onderscheiden al moeten we zeggen dat deze er al wel eventjes stonden, haha.

Juliët: (3/4 goed geraden)
Ook Juliët hield de huismerken uit elkaar, maar bij de Coca-Cola varianten hield ze de regular en zero sugar niet uit elkaar.

Conclusie
Gaan we hier een keiharde conclusie aan verbinden? Zeker, zo zijn wij. Huismerk vs Coca-Cola was niet eens een wedstrijd, dat verschil proef je feilloos. Jij ook waarschijnlijk. De Coca-Cola regular vs Coca-Cola zero sugar zijn wel zeer lastig te onderscheiden. Ook het verschil tussen de oude Coca-Cola zero en de huidige Coca-Cola zero sugar is zeker proefbaar en de smaak is meer verschoven naar de regular variant.

Enige verschil? De calorieën die het je scheelt en dat is wat mij betreft het belangrijkste. Begin je al bijna te steigeren? Over een week of vier zullen we nog een blog publiceren met betrekking tot de vooroordelen die er heersen over light/zero drankjes. We onderbouwen deze en horen ook graag jouw mening.

Tot snel!

coca cola zero sugar on the go

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.