Hi Guys!

We hebben dit keer een simpel, maar lekker recept voor jullie. Dit keer koos ik als cheatmeal de Nutella Brownie die echt simpel te maken is.

What do we need?

  • 100gr Nutella
  • 15gr Bloem
  • 20gr Eiwit van Ei

Hoe maken we het?

  1. Verwarm de oven voor op 180° graden.
  2. Mix alle ingrediënten tot een glad geheel.
  3. Giet het over in een oven bestendige schaaltje/kommetje.
  4. Bak het op 180° graden voor 20 minuten.
Tip: gebruik als topping nog een bolletje ijs. Of twee 😉

About The Author

Dennis van der Wal

Het is mijn doel om zo fit mogelijk te blijven en toch elke dag te genieten van een lekker maaltijd. Ik ben actief met voetbal en fitness. Voorheen heb ik altijd bij Pec Zwolle en Cambuur Leeuwarden gespeeld en tegenwoordig ben ik actief bij de amateurs van Sparta Nijkerk. In de sportschool zit ik gemiddeld twee tot drie keer per week. Met deze wekelijkse cheatmeal hoop ik jullie inspiratie te geven onder mijn alterego Junkfoodstar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.