De afgelopen tijd schreven we diverse artikelen die te maken hadden met probiotica en een aantal zaken die daarmee te maken hebben. Zo schreef Iris de artikelen ”Ben jij lief voor je darmen”, ”Sportprestaties verbeteren met de juiste voedingsstoffen”, ”De voordelen van magnesium” & ”Hoe kom ik de laatste winterdagen door?”. Naar aanleiding van deze artikelen waarin we ook een aantal producten van Orthica bespraken stroomden er toch nog wat vragen binnen. Vragen? Wij houden van vragen!

Samen met Charlotte die je wellicht kent van Charlie’s Kitchen maakten we een video om alles te verduidelijken. Met haar specialisme als voedingsdeskundige en orthomoleculair suppletiedeskundige i.o. heeft ze een hoop kennis die we proberen over te dragen aan jou. Daarnaast hebben we contact gehad met Orthica om bepaalde zaken over producten helder te krijgen.

In onderstaande video behandelen we dan ook een aantal vragen die we via onze Instagram stories binnenkregen. Wellicht behandelen we alle andere vragen nog in een later stadium, maar voor nu hebben we deze video voor je.  Zie onder de video ook de disclaimer waar we een aantal zaken verduidelijken met betrekking tot de video.

Mocht je vragen hebben? Laat ons het vooral weten in de comments zodat we je wat meer uitleg kunnen geven.

Disclaimer;
In de video behandelen we een aantal onderwerpen en is het echt een vraag-antwoordgesprek geworden. Om er voor te zorgen dat het lekker weg kijkt hebben we niet teveel geknipt in de video. Wel willen we hieronder een aantal dingetjes verduidelijken of nuanceren. Lees dit hieronder dus eventjes voordat je denkt dat we e.e.a. over het hoofd hebben gezien. Thanks!

Suppletie
Supplementen zijn producten die je extra toevoegt ter ondersteuning van je lichaam en het zijn zeker geen medicijnen. Deze video is op basis van onze ervaringen waarvan we hopen dat jij je daarin kunt herkennen. Zelf nadenken over waarom je suppletie zou gebruiken en wat je zou gebruiken is erg verstandig. Een specialist inschakelen kan je helpen om zeker te zijn dat je weet wat je doet.

Vitamine D2 & D3
In het artikel maken we gebruik van de stelregel dat vitamine D3 dierlijk is en vitamine D2 plantaardig. Er zijn echter ook plantaardige vormen van vitamine D3. Het gaat hierbij dan om vitamine D3 uit mossen of UV bestraalde champignons. Wel zal er dan altijd vermeld worden dat het gaat om plantaardige D3.

 

Meer informatie over Orthica?
Check hier de website!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.