Laatst waren Yvonne en ik aanwezig tijdens een bootcamp van The Bootcamp Club in samenwerking met Breaker! We dachten dat we zouden gaan kijken hoe de winnares van 2 maanden gratis bootcamp, Marijke, het tijdens de bootcamp zou doen. Hmm.. kregen we toch een belletje dat we mee moesten doen en dat alles gefilmd wer! In het Amsterdamse Bos aangekomen met heer-lijk weer waren wij wel benieuwd wat ons te wachten stond…

 

We kregen een bootcamp workout van ongeveer een uurtje waarbij we compleet gesloopt werden! Jumping squats, burpees (yay!), walking lounges, jumping jacks, etc, etc. Het was hard werken maar ook gezellig. Het weer was goed, er deden andere fanatiekelingen mee en voor Yvonne en mij was er natuurlijk de druk om te presteren. Want afhaken terwijl we ons Fit Dutchies noemen kon eigenlijk niet hè;)

breaker 2

Na afloop van de training hadden we wel verdiend waar we eigenlijk voor kwamen! Dat was natuurlijk een Breaker High Protein waar we eerder deze blog al over schreven. Als je die gelezen hebt weet je bijvoorbeeld al dat deze Breaker High Protein No Sugar Added meer eiwitten bevat dan de reguliere variant en, zoals de naam al zegt, er geen suikers zijn toegevoegd!

 

breaker 1

breaker 3

 

Wat zit er dan voor jullie in? 

Op deze Breakers zit een actiesticker waarmee jij bij aankoop van een Breaker High Protein No Sugar Added ‘’bosbes banaan’’ of kokos’’ 1 maand gratis bootcamp (t.w.v. 30 euro) van The Bootcamp Club krijgt!

Verder vinden we het tof als jullie je eigen bootcamp selfies/foto’s delen met #breakerbootcamp!
Voor meer informatie kunnen jullie hier de website van Breaker even checken!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.