De meest depressive day van het jaar, oftewel Blue Monday, is weer aangebroken en met een graadje of vijf kunnen wij ons ook wel een lekkerder begin van het jaar voorstellen. Lekker naar Bali om te overwinteren zou een optie zijn, maar er zijn ook goedkopere manieren om je winterdip te laten varen. Read along!

Blue Monday is zo’n rotdag aangezien het weer slecht en koud is, de gezellige feestdagen voorbij zijn en de creditcard afschriften nu pas pijn doen. We twijfelen om naar de sportschool te gaan of om toch nóg maar een avondje te netflixen want die sixpack of perfecte bil waren door de drukke decembermaand toch al verdwenen… Okay genoeg, we’ve got you something nice!

Krijg jij bezoek in jouw gym?
Wij vonden drie saladbowls in het schap van Albert Heijn en hier konden wij wel wat leuks mee bedenken. Los  van het feit dat wij enthousiast waren doordat ze lekker zijn én er nog eens prachtig uitzien wilden wij je dit niet onthouden..

Wij zijn namelijk van mening dat een combinatie van gezonde voeding, sport en genoeg ontspanning & rust je uit die winterdip kunnen halen. Sterker nog, ervoor kan zorgen dat je die winterdip niet eens zult ervaren. Misschien voel je hem al aankomen, maar wij willen jou dus motiveren om op zoek te gaan naar die combinatie en daar helpen we je graag een handje bij.

Upload jij een sportieve foto met hashtags #ahsaladbowl & #motivationmonday op onderstaande mondays? Dan maak je elke kans om in onze Instagram stories een shout out te krijgen én dat jij tijdens je sportactiviteit verrast zult worden met een heerlijke saladbowl van Albert Heijn!

Actie mondays:
22 januari

29 januari
5 februari
12 februari

Mocht je nou niet overtuigd zijn dan kun je hieronder nog een korte review lezen van deze lekkere bowls die in tegenstelling tot sommige andere kant en klaar maaltijden een culinair hoogstandje zijn. Zeg nou zelf, plaatje toch?

 

 

 

Albert Heijn Saladbowls
Wellicht heb je al drie saladbowls in het koelvak zien liggen met een mooie roze sticker erop met wat tekst erop welke ons blij maakte! Geen toegevoegde suikers, speciaal voor AH gemaakte dressing welke gebaseerd is op groente, bevatten maximaal 450 kcal & ze bevatten extra veel groente in combinatie met voedzame koolhydraten zoals peulvruchten, zoete aardappel en quinoa!

 

Smaken
De saladbowls zijn te vinden in drie smaken waarvan dit mijn favorieten zijn in volgorde van lekkerst, lekkerder, lekker, haha!

  1. AH Saladbowl tonijn, ei en groenepaprikadressing; bevat 150 gram groente, is melkvrij, glutenvrij en rijk aan eiwit.
  2. AH Saladbowl Kip, veldsla en maisdressing (beetje pittig): is melkvrij, glutenvrij en is rijk aan eiwit.
  3. AH Saladbowl Zoete aardappel, geitenkaas en knolselderij-dressing; bevat 183 gram groente en walnoot.

 

Prijs
Wat kost een gemiddelde maaltijdsalade in de supermarkt nu eigenlijk? Laten we zeggen tussen de €3,99 en €4,99 en qua kwaliteit zit daar echt wel wat verschil tussen. De prijzen van de tonijn, kip & geitenkaas saladbowl bedragen respectievelijk €4,29, €4,99 & €4,79.

Keurige prijzen voor een volwaardige maaltijd die zoals je op de eerste foto ook nog een lust voor het oog is als je hem zelf leuk opdient. Hoeveel betaal je voor zo’n maaltijd in een restaurant of ergens on-the-go? Precies! 😉

Voedingswaarden
Van de voedingswaarden werden wij ook zeker blij. Een fijne verdeling, rijk aan eiwit en er is fijn gebruik gemaakt van kruiden om de saladbowls van extra smaak te voorzien. Niet meer dan 450 kcal is ook handig als je op je calorie-inname let, natuurlijk!

 

Ben jij benieuwd naar deze actie?
Check dan hieronder de social media kanalen & website van Motivation Monday eens!

//fb.me/motivationmonday.nl

//www.instagram.com/motivationmonday.nl/

//motivationmonday.nl/

Blue monday; wij hebben wat leuks!
Smaak8.5
Variatie smaken7
Prijs7
Voedingswaarden8
Uitstraling9
7.9Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
8.8

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.