Met volle boodschappentassen in beide handen en dan nog proberen je pinpas tevoorschijn te toveren. Klinkt als een kunst op zich toch? Zo staan we toch altijd weer te klunzen aan de kassa omdat wij sportievelingen het wel kunnen tillen. Dat moet makkelijker kunnen!  

ABN AMRO test een collectie Wearables die je kan koppelen aan je bankrekening. Je kan kiezen voor een leuke ring, een horloge, toffe armband of een sleutelhanger.

Hoe handig is het als je je “pinpas” op deze manier met je mee kan dragen! Zo kun je je Wearable gewoon omhouden tijdens het sporten. Als je van plan bent daarna nog wat boodschappentassen te liften in de supermarkt heb jij hiervoor je handen vrij en betaal je makkelijk bij de kassa door je Wearable tegen het pinautomaat te houden.

Wij hebben tijdens het ABN Wearable event een toffe armband mogen ontvangen en zullen deze de komende vier maanden testen. 

Benieuwd geworden naar deze Wearable? Check dan ook even onze aftermovie voor een eerste indruk en een behind the scenes van het event. 

Meer informatie? Check deze website eens!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.