Je hebt protein bars en je hebt candy bars. Daarnaast heb je ook nog protein bars die net zo lekker zijn als candy bars, haha. Als je verder gaat met het lezen van deze review wil ik met klem benadrukken dat ik niet verantwoordelijk wil zijn voor het geval je er teveel van eet want té veel is nooit goed. Waarom ik dat zeg? Ze zijn echt lekker…

Zo’n bar met ‘’best of both worlds’’ is bijvoorbeeld de Protein Bar van BodyLab. In deze review vertel ik je er wat meer over en vooral waarom ik dit gebruik in mijn schema.
protein bar smaken

Waarom een protein bar?

Zoals je hier misschien wel hebt gelezen ben ik momenteel bezig met cutten waardoor ik mijn kcal intake aan het verlagen ben om vet te verliezen. Het feit dat ik aan het cutten ben wil niet zeggen dat je het normaal gesproken niet in je voedingsschema kunt passen, heel goed zelfs. Wat ik wilde benadrukken is dat ik het een super toevoeging vind aan mijn schema omdat het een verantwoorde snack is voor mij. De voedingswaarden passen immers prima in mijn macro’s!

bodylab protein bar crossed

Voedingswaarden

Als we het over voedingswaarden hebben ben je natuurlijk benieuwd hoeveel vetten, koolhydraten en eiwitten dit product bevat.  Onderstaande tabel kan lichtjes afwijken tussen de smaken Crispy Chocolate & Crispy Banana Caramel.

Wat mij betreft past dit product prima in mijn schema aangezien het hoog in eiwitten zit; zo’n 27 gram per bar! Daarnaast vind ik de rest ook prima matchen. Het bevat koolhydraten waarvan een gedeelte suikers en zoetstoffen.

voedingswaarden protein bar bodylab

 

Smaken

De protein bar van BodyLab is verkrijgbaar in de smaken ”Crispy Chocolate” en ”Crispy Banana Caramel”. Mijn favoriet? Dat vind ik een lastige aangezien ze beide echt heerlijk zijn. Ik kan niet kiezen en kies ze daarom beide, afwisseling houdt het leuk toch? 😉

jordi review protein bar

Lastige keuze…

Prijs

Je koopt de protein bars voor €14,90 en daar krijg je een box met 12 repen voor. ”Duur” is relatief maar ik vind dit een dikke prima. €1,24 per reep die je kunt gebruiken als maaltijdvervanger is naar mijn mening een goede prijs. Wat betaal je tegenwoordig voor andere producten met slechtere voedingswaarden? Precies.

 

Ben je zelf benieuwd naar dit product of wil je meer informatie?

Klik hier!

 

banana caramel

BodyLab Protein Bar

€14,90
8.1

Voedingswaarden

7.9/10

Smaak

8.8/10

Prijs

7.5/10

Service

8.3/10

Pros

 • Heerlijke smaken
 • Goede voedingswaarden
 • Goede service met samples

Cons

 • Te lekker

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

 1. Marvin

  Voedingswaarden

  8.00

  Smaak

  8.50

  Prijs

  7.50

  Service

  8.50

  Blijft een lekkere eiwitreep dit van Bodylab! Goed dat ze nu meerdere smaken hebben, keus genoeg voor iedereen dus 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.