De tijd dat alleen mannen met een pot bier barbecuen is allang voorbij. Barbecuen in 2019 is totaal anders dan pakweg tien jaar geleden en je kunt eindeloos variëren met recepten, barbecues en alles daaromheen. Gisteren hadden wij het geluk om aanwezig te zijn bij het #BBQmaster event bij Intratuin in Hilversum en daar leerden we een hoop over barbecuen van echte experts. Benieuwd? Read along!

We kregen uitleg over barbecue technieken, alle informatie die je nodig hebt omtrent kruiden en we bereidden vervolgens zelf ons hoofdgerecht voor. We hadden de keuze tussen vis, vlees of groentegerechten en vandaag koos ik voor vlees als hoofd dish. Als voorgerechten hadden we al allerlei dingen geproefd zoals je op onderstaande foto’s kunt zien.

Ben jij al een BBQ master?

Aangezien niet iedereen een keukenprins(es) is, maar ook nog geen BBQ master sloeg Intratuin de handen ineen met The Bastard. Deze BBQ masters know how to BBQ en die passie delen zij  graag met anderen. The Bastard maakt premium kamado’s van de beste materialen en is oer-Hollands. Gedurende de hele zomer organiseren zij samen met Intratuin BBQ masterclasses om jouw skills naar the next level te brengen.

Je leert diverse barbecue technieken met kwaliteitsingrediënten als basis. Helaas zijn de spots niet eindeloos en daarom is het belangrijk om er op tijd bij te zijn!

Benieuwd? Check dan hier meer informatie!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.