De half rapper

”Hey, hoeveel setjes doe je nog? Yo, hoeveel reps moet je nog?”

Misschien ben ik stiekem wel de zogenoemde ”half repper”. Niet dat ik de oefening maar half uitvoer hoor..
Nee, meer omdat ik simpelweg niet kan tellen. Niet in de zin van ik kan niet tot 10 tellen, don’t worry. Meer in de zin van dat ik niet de concentratie heb om 1.5 uur gefocust te kunnen tellen.

jordi 169

Vroeger

Even terug naar vroeger! Focussen was voor mij altijd al moeilijk aangezien ik alles leuk en interessant vond. Maar ook omdat ik vooral he-le-maal niks wilde missen. Deze eigenschap blijk ik van mijn oma te hebben die inderdaad never nooit wat wil en ook niet zal missen. Thanks oma!

Maar zo is dat dus ook in de gym, onbewust. Allereerst focus ik me op de spiegel. Natuurlijk om te kijken hoe ik de oefening uitvoer, puur praktisch dus. Okay niet. Ook omdat ik naar mezelf kijk, stiekem eens flex en dan pas kijk of ik de oefening goed uitvoer. Iets met narcisme noemen ze dat..

jordi sportschool

Help me out!

Soms vraag ik me wel eens af wat het betekent voor mijn progressie als ik er structureel naast zit met mijn telling… Vandaar dan ook de vraag aan jullie of jullie hier ook wel eens last van hebben!? Zo ja,  tips zijn welkom en ben dan ook erg benieuwd hoe jullie hier mee dealen!

PS. verwensingen aan mijn adres wegens het feit dat ik wellicht een half repper ben kan ik wel aan. Dikke huid hè! Working on that! 😉

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

 1. Rianne

  Ik heb een kladblok waar ik noteer welke oefening, gewicht, herhalingen en sets ik gedaan heb.
  Ook ik ben wel eens de tel kwijt 0:-) ook iets met afgeleid worden 😀

  Reply
 2. Marvin

  Meestal tel ik mijn reps wel gewoon volledig… maar af en toe betrap ik me er wel op dat ik de tel kwijt ben. Haha, dan ga ik gewoon door tot ik niet meer kan. En over het algemeen zit ik dan toch wel rond het aantal reps dat ik van plan was te maken!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.