Ik vind bier lekkerder dan wijn, geniet intens van mijn fuck you-mentaliteit en ik eet kruidnoten op elkaar. Als een dubbeldekker. Ook sport ik vijf keer per week óf helemaal niet en check in de rij bij de kassa mijn kleding op vlekken en gaten. Daarnaast kijk ik altijd even achterom om te zien wat voor kunstwerk ik zojuist gedraaid heb en eet ik geen eieren van een ander. Vis ook niet trouwens.

tess fluit

Ik doe altijd de parkeerticket in mijn mond bij het inrijden van een parkeergarage en vind rauwe champignons vet lekker. Ook neem ik mezelf iedere dag voor er een hele productieve dag van te maken, maar eindig uiteindelijk vier seizoenen verder in Suits. Daarnaast huppel ik het liefst rond in mijn nakie, vind ik vers, mannelijk zweet super opwindend en ben ik verslaafd aan de geur van benzine.

Ik ruik aan een onderbroek om erachter te komen of hij schoon is of niet, vind het gebruik van een wattenstaafje in mijn oor soms bevredigender dan een orgasme en laat de nagellak van mijn teentjes soms wel weken zitten. Bijknippen is namelijk veel sneller. Ook moet ik heel vaak mijn wasmachine nog een keer laten draaien, omdat ik hem vergeet leeg te halen en verplaats ik dingen liever dan dat ik ze opruim.

Ik moet vaak lachen op een begrafenis, omdat ik mij geen houding weet te geven, duim nog steeds en vind mezelf ontzettend hilarisch. Ook heb ik een vreselijke hekel aan techno, want: neuken zonder klaarkomen en lig ik altijd met mijn hand in mijn onderbroek. Als een vent. Daarnaast heb ik een voorliefde voor kneusjes – en dan praat ik niet alleen over dieren – en ruik ik altijd eerst aan mijn eten voordat ik eraan begin.

Ik Google mijn symptonen om vervolgens zelf te concluderen dat ik terminaal ben en wil altijd aan de linkerkant lopen. Ook kan ik absoluut niet sparen en föhn ik mijn kleding kreukvrij omdat ik te lui ben om het strijkijzer tevoorschijn te toveren. Daarnaast kan ik heel de dag netjes eten om in de avond keihard te schransen en heb ik een ontzettende voetenfobie. Nog erger zijn de mensen die er foto’s van maken. Iel.

Ik ben wanhopig na het zien van een mega romantische chickflick en vind een sixpack eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk. Ook snijd ik de donkergele korsten van mijn korstloze kaas af en vertik ik het om verzendkosten te betalen voor een online bestelling. Mijn tandenborstel leg ik altijd achter de kraan, in plaats van in het daarvoor bestemde bekertje en begin overal aan zonder iets af te maken. Sorry pap. Je weet wat ik bedoel.

Ik vind het ontzettend grappig wanneer iemand zijn nek breekt, tot ik het zelf ben en ik pak heel de dag mijn billen en borsten beet. Ook geef ik makkelijk 250 euro uit aan schoenen, maar vind blauwe bessen dan weer aardig aan de prijs. Ik winkel het liefst alleen en bied oneindig veel op Marktplaats, maar laat daarna nooit meer iets horen. Als ik zonder iets te kopen de winkel verlaat ben ik bang dat iemand mij verdenkt van diefstal en ik heb teenhaar. Waarom dit is, snap ik tot de dag van vandaag niet.

Ik heb ongeveer tien boeken liggen waaraan ik begonnen ben, maar verder nooit meer heb opengeslagen en lege shampoo flessen liggen soms weken in mijn douche. Ook kijk ik in de ochtend al uit naar het avondeten en maak ik nooit mijn bed op. Daarnaast plas ik graag met de deur open, zit ik liever in de douche dan dat ik sta, vind ik koriander naar zeep smaken en moet ik altijd even de buitenkant van een vliegtuig aanraken voor ik aan boord ga. Iedere gek zijn gebrek. Ja toch, niet dan?

 

 

 

About The Author

Tess Fluit
Columnist

Hi, ik ben Tess Fluit, 21 jaar oud en studente Media, Informatie & Communicatie (MIC). Daarnaast ben ik trendwatcher, columniste in spé en een basic-goeroe!

3 Responses

  1. Lotte de Jong

    Leuk artikel! Zelf eet ik ook nooit eieren van een ander.. Vind ik super vies (maar dat zit vast in mijn hoofd) haha..

    Reply
  2. Anja

    Hahah topwijf ben je. Toevallig zusjes van elkaar als het aan deze dingen ligt wel namelijk! Je bent dus zeker niet de enige.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.