De Viking Run komt steeds dichterbij! Daarom zijn wij afgelopen zaterdag het indoor trainingsparkour opgestapt voor een intense, maar vooral leuke workout met Herbalife Nederland. Onder begeleiding van twee inspirerende coaches werden onze toppers klaargestoomd voor de obstakels die ze 19 mei te wachten staat. De workout of the day beloofde dat het niet makkelijk zou worden. So are you tough enough?

Zoals jullie wellicht al weten zullen wij op 19 mei met drie teams aan de start van zowel de 7, 13 als de 19km staan tijdens de Strong Viking Hills edition in Amsterdam. Daarom trainden wij 3 maanden lang kneiterhard onder begeleiding & met producten van Herbalife. Afgelopen week reisden wij, herbalife en onze toffe influencers af naar Almere voor een gezamenlijke training op een bijzondere sportlocatie.

Tough Ground Almere

Wij trainden bij Tough Ground in Almere en dat is niet zomaar een sportlocatie. Het is hun missie om een sportlocatie te creëren waar valide en invalide sporters gezamenlijk kunnen trainen. Ze willen zoveel mogelijk mensen met een beperking kennis laten maken met crossfit en obstacle running. Ze beschikken over een mega vette obstakelbaan, waar wij afgelopen zaterdag kennis mee mochten maken.

Wil je meer weten over deze locatie? Klik dan hier voor het interview met de eigenaar van Tough Ground

Are you tough enough?

De naam verklapt het al een beetje. Een makkelijke workout zou het niet worden. Maar daar zijn wij ook niet voor gekomen. Wij willen Strong Vikings worden en zullen daar alles aan doen. Monkeybars, muren, klimmen… Let’s go!

Benieuwd of wij de obstakels hebben kunnen overwinnen? Check dan deze toffe video waarin we Rens & Anne ook nog wat vragen stelden. 

About The Author

Lisa van Ganzewinkel
Stagiair Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.