Een Strong Viking wordt je niet zomaar, daarom kwamen onze toffe influencers, herbalife en wij afgelopen week samen op ”the playground” van de Bunkr in Rotterdam. Benieuwd hoe onze eerste obstacle running training verliep? Lees dan snel verder. 

Zoals jullie wellicht al weten zullen wij op 19 mei met drie teams aan de start van zowel de 7, 13 als de 19km staan tijdens de Strong Viking Hills edition in Amsterdam. Daarom gaan wij 3 maanden lang kneiterhard trainen onder begeleiding & met producten van Herbalife. Afgelopen week reisden wij, herbalife en onze toffe influencers af naar Rotterdam voor een gezamenlijke training op een wel hele toffe sportlocatie.

De Bunkr

De Bunkr is een indoor en outdoor fitness playground voor volwassenen. Je kan bij de Bunkr terecht als je bijvoorbeeld gewicht wil verliezen, aan je fitness skills wil werken of in ons geval, de ideale locatie als je je wil voorbereiden op een obstacle run. Wij mochten onder begeleiding van een coach de outdoor playground voor onze eerste gezamenlijke traingssessie.

Benieuwd geworden naar deze locatie en hoe wij onze eerste obstacle running training hebben ervaren? Check dan snel onderstaande video

About The Author

Lisa van Ganzewinkel
Stagiair Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.