Zo blij als een kind als de postbezorger langskomt als je weer een leuke bestelling hebt geplaatst..Unstoppable_Orange Wachten, wachten maar dan is het zo ver; mijn nieuwe pre-workout Unstoppable van Dedicated Nutrition! Een aantal mensen adviseerden me deze pre-workout. Het zou de heftigste zijn sinds dat Noxipro uit de markt werd gehaald door een verboden stofje dat erin zat. Ik was benieuwd en heb Unstoppable meteen gekocht!

Werkt het? Ja, het werk! De eerste training ging ik mijn armen trainen en het ging geweldig. Mijn armen hielden het langer vol dus meer reps en zelfs wat extra kilo’s. Is dit puur de pre-workout of iets mentaal? I don’t know! Maar die pomp kan niet mentaal zijn, wat een heerlijk gevoel als je tijdens je training zo opgepompt voelt. Het smaakt naar Extran en je hebt het weggedronken voor je het weet. Weer eens wat anders dan al die vieze meuk haha. Ik train niet altijd met een pre-workout maar af en toe op een zware dag kan ik het zeker gebruiken.

Ik heb geen crash gehad van Unstoppable gelukkig. Wat een crash is? Sommige mensen krijgen tijdens hun training zoveel energie en krijgen een tijdje daarna een klap waardoor opeens alle energie weg is. Ik had er geen last van dus kan jullie dit product zeker aanraden!

Meer info over deze pre-workout of meteen bestellen? Klik dan hier!  Heb je hem al geprobeerd? Geef dan hieronder een beoordeling!

Fit Dutchies kun je niet alleen op onze website volgen! Hier vind je namelijk onze InstagramFacebook en Bloglovin! Als eerste op de hoogte van nieuwtjes? Dat kan via onze nieuwsbrief waarvoor je je hier kunt inschrijven!

Be unstoppable!
Smaak6.5
Verbeterd uithoudingsvermogen7
Pomp7
Gevoel na training7.5
Prijs-kwaliteitsverhouding7.5
Service8
7.3De score
Reader Rating: (2 Votes)
7.4

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

 1. Yens

  Ziet er wel supper uit! maar jammer genoeg te ongezond voor mij, Doordat ik nog in mijn groei zit en met deze middelen het liefst nog wat wacht! 🙂
  Maar anyways super review!

  Reply
  • Jordi Sloots
   Jordi Sloots

   Hoi Yens, bedankt voor je reactie! Als je nog jong bent heb je nog tijd zat! Maak geen haast en blijf rustig doorwerken aan jezelf én aan je lichaam. Als je net begint met sporten gaat alles in het begin sneller dus profiteer daar van! Als je nog vragen hebt horen we het wel:)

   Groetjes,

   Jordi

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.