Tijd voor weer eens een product review. Dit keer testte ik de draadloze bluetooth oortjes genaamd ”D1 sports headset” en de ”sports belt’ van AVANCA. Ik was al bekend met dit merk, maar nog niet met deze producten. Zijn jullie ook benieuwd?

D1 sports headset
Jullie hebben daar vast ook wel eens last van?! Ruzie met je oortjes. Persoonlijk vind ik het super fijn om te sporten met mijn eigen muziek. Hierdoor voel ik me altijd extra gefocust en raak ik niet zo snel afgeleid. Een nadeel is wel dat ik tijdens het bewegen vaak in de knoop kom met mijn oortjes en in mijn tas wordt het helemaal een drama!

Eigenlijk ben ik iedere training bezig mijn oortjes weer uit de knoop te halen. Dé oplossing hiervoor zijn natuurlijk de draadloze oortjes, dus ik was erg blij om deze te mogen testen. Het zijn fluor gele oortjes die werken door middel van een bluetooth-verbinding die je kunt koppelen met je telefoon. Super easy! De oortjes zijn echt mega licht en daarnaast bestand tegen spatwater & zweet tijdens het sporten. Met de bijgeleverde all weather beschermhoesjes kun je ze ook gebruiken in slecht weer.

Wel moest ik even wennen aan hoe deze oortjes zitten aangezien de oordopjes wat groter zijn als normale earbuds, maar gelukkig worden er 3 formaten meegeleverd. Handig!

Het geluid scoort een goed en de oortjes blijven ook nog eens prima zitten. Al met al zeker een aanrader, zeker gezien de accuduur die gerust 6-8 uur meegaat!

Sports belt
Dan nog zo één! Waar laat je je telefoon tijdens het sporten? Vooral met hardlopen vind ik dit erg onhandig, maar het liefste neem ik mijn telefoon wel mee. Je weet maar nooit.. Ze zijn een tijdje ‘not so cool’ geweest, maar tegenwoordig hoort de zogenoemde sports belt er weer helemaal bij.

Hoe meer attributen voor het hardlopen, hoe beter en hoe serieuzer jij op straat wordt genomen. Zo ook deze van AVANCA! Super handig en vooral gebruiksvriendelijk. Elke smartphone past hier in en de band is voor iedereen op de juiste maat te verstellen. Daarnaast kun je ook huissleutels goed opbergen. En nog veel belangrijker, deze sports belt is wind en water dicht. Wel zo handig met de winter wanneer die vervelende regenbui jou komt lastigvallen, haha!

Op het begin is het misschien even wennen om hier mee te rennen, maar na twee keer voel je de belt niet meer zitten.  Daarnaast is deze band zwart met hetzelfde fluor geel als de oortjes. Matchie matchie! Liever een andere kleur? Dat kan ook!

Jij kunt de D1 sports headset & sports belt hier nu met 30% korting aanschaffen!
Liever eerst meer informatie?

Review // Avanca D1 sports headset + sports belt!
Gebruiksvriendelijkheid8
Design8
Geluid7.5
Prijs7.5
Service7.5
7.7Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
7.0

About The Author

Yvonne van Haastregt
Blogger & Coach

Studente Voeding en Diëtetiek, Gym addict, Weight lifter, Clean food, Runner en Health lover. Neem een kijkje in mijn levensstijl en raak geïnspireerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.