Wat is die meid daar nou weer aan het doen? Die heeft zeker geen verstand van fitness hoor ik je denken.. Of ze heeft gewoon net wat meer en vooral andere oefeningen dan jij hebt. Niet zo raar want er zijn echt duizenden oefeningen en die kunnen we niet allemaal kennen. Misschien ken je iemand die ze wel allemaal kent? Nou, ik heb daar dus een handige app voor: JEFIT!

Een geweldige app waar je super veel oefeningen per spiergroep kunt vinden mét bewegende illustraties zodat je ze ook echt kan gaan uitvoeren. Er staan ruim 1.300 verschillende oefeningen in en voor je biceps kun je er bijvoorbeeld al 116 vinden. 116! Zijn je glutes je zwakke plek? Hoppa, nog eens 26 oefeningen om ze te verbeteren! Wist je dat regelmatig, lees 6-8 weken, wisselen van oefeningen voor een nieuwe prikkel zorgt bij je spieren?

Ik zeg je moet deze app gewoon eens proberen! Je kunt altijd even op de website kijken voor je het echt gaat downloaden.
Ik heb hem al 😉 Jij kunt hier meer info vinden!

 

jefit-fitdutchies

 

1300 oefeningen!?
Aantal oefeningen10
Gebruiksvriendelijkheid7
Prijs10
 • Veel oefeningen
 • Gratis app
 • Internet nodig voor animaties
9De score
Reader Rating: (2 Votes)
8.4

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

 1. Arianne

  wauw! bedankt voor de tip, echt veel oefeningen! Ik ga gelijk een schema opstellen voor in de sportschool 🙂

  Liefs,
  Arianne

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.