Bij Amanda’s Sport & Lifestyle staat persoonlijke aandacht centraal. Een trainster die jou begeleid, motiveert en er samen met jou naar streeft om je doelen te behalen. Samen zorgen we voor een gezond en sterk lichaam. Gezond leven is meer dan alleen sporten, het gaat om een evenwichtige lifestyle in combinatie met sport. Samen zorgen we ervoor dat we een lifestyle creëren die bij jou past en ik coach je op het gebied van training, voeding en mindset!

Het is een feit dat wanneer je goed in je vel zit, je een betere kwaliteit van leven hebt en je beter kan omgaan met tegenslagen. Wanneer je stevig in je schoenen staat, is de kan op succes en geluk groter. De reden dat jij je doelen niet behaald, is niet omdat je het niet wilt, maar omdat je op dit moment niet sterk genoeg bent om door te gaan! Ik begeleid jou om je doelen waar te gaan maken en jou de beste versie van jezelf te laten zijn!

24/7 ben ik beschikbaar voor jou. Ik ga je begeleiden in een persoonlijk traject, je krijgt een programma samengesteld op basis van jouw doelstelling en samen houden we jouw vorderingen nauwlettend in de gaten. Het fijne aan personal training is dat je het overal kunt doen. Zo kan je het altijd op een plek doen die voor jou veilig voelt! Zoals buiten, thuis of in de sportschool. Ben jij gemotiveerd en zal je er voor 100% voor gaan? Dan beloof ik jou dat je jouw doelstelling zal behalen!

Ik pas mijn werkwijze aan op jou, want jij bent belangrijk!

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben Amanda van Doorn en ben geboren in 1991 in Odijk. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport. In de afgelopen jaren heb ik zelf veel verschillende sporten gedaan. Uit ervaring weet ik dan ook wat sporten zowel mentaal als fysiek met je doet. Hoe het voelt om je doelen te behalen, maar ook dat de weg ernaar toe niet vanzelf gaat. Nog elke dag leer ik bij en ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen.

Na het volgen van opleidingen en ervaring op te hebben gedaan bij andere clubs en sportscholen wilde ik al mijn kennis, passie en ervaring delen met anderen volgens mijn eigen visie. Ik besloot daarom in 2014 Amanda’s Sport & Lifestyle op te richten en zelf personal training, bootcamp en lifestyle advies te gaan verzorgen. Zo kan ik mensen begeleiden en motiveren naar hun doelstelling, de juiste houding aan leren met sporten en daarbij een evenwichtige lifestyle creëren. Daarnaast vind ik het plezier hebben in sporten erg belangrijk en deel ik graag mijn enthousiasme.

Amanda’s Sport & Lifestyle is voor elke niveau, van beginnende sporter tot topsporter!

 

Gediplomeerd in?

 • Fit!Vak A
 • Fit!Vak B / Personal training
 • Bootcamp instructeur
 • Functioneel trainen
 • Pre Diabetes en Obesitas
 • Funxtion
 • Hardlooptrainer
 • Zwangerfit
 • Mental Coaching

Wat zijn mijn specialiteiten?

 • Corrigeren van houding en mobiliteit
 • Functioneel trainen
 • Voeding
 • Mental coaching
 • Life coaching

Met “Amanda’s Sport & Lifestyle’’ in contact komen?

Mail: amandassportenlifestyle@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/amandassportenlifestyle

Website: www.amandassportenlifestyle.nl

 

Bewaren

Bewaren

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.