Het is volop zomer en de dagen dat het kwik onder de 25 graden blijft steken zijn schaars. Jij hebt er voor gekozen om wat later in het seizoen op vakantie te gaan en kon alle terrasavondjes en etentjes net als ik niet zo goed afzeggen. Mijn doel is om de komende periode nog wat lichaamsgewicht te verliezen om eind september strak op vakantie te gaan. Quick fixes bestaan er niet, kleine duwtjes in de juiste richting wel.

Rondstruinend op internet kwam ik uit bij onze vrienden van Bodylab waar een slimming deal tegenkwam met groene thee capsules, een hunger block en maaltijdvervangende shakes. Oh, we vergeten bíjna de gratis shakebeker die je er nog bij krijgt. Al met al een pakket welke makkelijk te hanteren is en je hopelijk dat laatste zetje in de juiste richting geeft. Want zeg nou zelf; once you see the result, it becomes an addiction.

Hoe werkt dat dan?

De combinatie van de groene thee capsules, ”hunger block” en maaltijdvervangende shakes zorgt er voor dat je een calorietekort creëert. Is dit dan alles wat je eet? Nee, zeker niet! Wij zijn zeker geen voorstander van shakes die elke maaltijd van je vervangen, maar met deze kit vervang je 1 á 2 maaltijden per dag door een ”meal replacement shake”.  De andere maaltijden kun je invullen zoals je zelf wil. Bijvoorbeeld met een salade met garnalen die ik bereidde, lekker!

Voorbeeldje:
Stel dat je op je calorie-inname let omdat je wilt afslanken en je wilt een maaltijd vervangen door een shake van 233 kcal? Dan kun je deze shake gebruiken als vervangende maaltijd aangezien hij wel een hoop voedingsstoffen bevat. Met een avondmaaltijd die normaal misschien 600kcal bevat creëer je zo al een verschil van 367 kcal die je ”bespaart”.

 

Conclusie

De genoemde producten kunnen een goede toevoeging zijn als je voor een kortere periode gewichtsverlies wilt realiseren. Zo beveelt Bodylab aan Hunger Block voor maximaal 30 dagen te gebruiken evenals Fat Block welke we eerder hier reviewden.

De combinatie van een maaltijdvervangende shake en producten die gewichtsbeheersing helpen zijn nu gebundeld in het ”7 dagen slim pakket” van Bodylab. Een pakket waarmee jij je fitjourney een kickstart kan geven voor een leuk prijsje. Zo betaal je voor deze drie verschillende producten (1x green tea, 1x hunger block & 2x meal replacement shake) + shakebeker nu slechts €34,95 in plaats van de reguliere €44,12!

Bodylab heeft nog meer producten die je kunnen helpen om af te slanken. Curious? Check dan hier de pagina eens met afslankproducten!

Wil je meer informatie over het gehele pakket?
Kijk dan hier eens!

Of check hier onze eerdere volledige review!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.