Maar liefst 9 dagen vol sport, gezond maar vooral lekker eten en gezelligheid op Curaçao? Yes, that’s going to happen. Over een klein maandje vertrekken wij met Enjoy Retreat richting de andere kant van de wereld om met like minded people te genieten van deze trip. Heb jij al gehoord van Enjoy Retreat Curaçao? Lees snel verder!

Wat houdt deze trip in?

Wil jij alleen of juist met een vriend of vriendin even ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven en genieten van een volledig verzorgde sportieve trip? Dan is Enjoy Retreat Curacao zeker wat voor jou! Het gaat zo ongelofelijk tof worden en wij zijn blij dat we daar onderdeel van mogen uitmaken. Wij zullen de trip op beeld vastleggen, meedoen aan de workouts en meegaan met de activiteiten welke onderdeel uitmaken van het programma van Enjoy Retreat.

Het programma is vrij uitgebreid en daarom kun je het beste even een kijkje nemen via deze link. Wil je direct meer weten? Dan verklap ik hierbij dat we workouts en een workshop van Lienke aka Dear Good Morning zullen krijgen, we met een boot de prachtige azuurblauwe zee op gaan, gaan zwemmen met schildpadden, de Christoffelberg gaan beklimmen en dat we gaan paddleboarden door de mangroves. Overtuigd?

Welk niveau moet ik hebben?

Enjoy Retreat zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau met de sportieve activiteiten mee kan doen, zo zijn de workouts voor iedereen een uitdaging. Ben je niet bekend met een bepaalde activiteit? No worries, het is altijd leuk om wat nieuws te proberen of je pakt een boek en geniet van het zwembad! Het motto tijdens deze 9-daagse reis is vooral ‘niets moet, alles mag’. 

Verblijf

We hebben het geluk dat het niet alleen om de reis gaat, maar ook het verblijf. Enjoy Retreat heeft niet zomaar het eerste resort dat ze zagen uitgezocht, maar we overnachten de gehele reis VIP bij Oasis Coral Estate. Het verblijf is luxe en zal gebruikt worden als relaxte uitvalsbasis waar je ook heerlijk tot rust kunt komen in de vrije periodes in het programma. Check de foto’s hieronder eventjes en wellicht boek je meteen, haha!

 

Meer informatie? Check enjoyretreat.com eens!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.