Kerst komt er weer aan en dat betekend weer lekker korting pakken bij Bodylab! Heb je nog een cadeau nodig voor je vrienden of wil je jezelf trakteren op iets leuks? Geen zorgen! Wij hebben de leukste aanbiedingen voor jullie op een rijtje gezet!

1. Whey Protein 2.0 kg

De geliefde Whey Protein is weer in de aanbieding! Zowel de 1.0 kg als de 2.0 kg pot met maarliefst 81% eiwit en een combinatie van whey isolaat, -concentraat en hydrolisaat. Nu van €29,99 voor maar €22,00! Bekijk de deal hier!

 

2. Meal Replacement Shake

Tijdens het afvallen kan een maaltijd shake een fijn hulpmiddel zijn.. maar dan wil je natuurlijk wel het beste! Met de Meal Replacement Shakes van Bodylab krijg je een maaltijdvervanger gebaseerd op echte havermout en voedingswaarden waar veel maaltijdvervangers van kunnen leren. Bekijk ook ons review over dit product hier op de site! Nu van €9,99 voor maar €4,00! Bekijk de deal hier!

 

3. Zero Bar 20 x 50 gram

De Zero Bar repen bestaan uit 20 gram eiwit per reep en zijn suikervrij! Nu van €29,90 voor maar €23,90! Bekijk de deal hier! 

 

4. High Protein Chips 6 x 50 gram

Deze High Protein Chips bevat 20 gram eiwit per zakje en is suikerarm! Ideaal als snack en voor onderweg. Nu van €12,90 voor maar €9,90! Bekijk de deal hier! 

 

5. NOCCO BCAA 330 ml

NOCCO BCAA bevat 2500 mg BCAA per blikje, l-carnitine, groene thee, cafeïne en vitaminen in verschillende lekkere smaken! Je kan de blikjes over gemakkelijk mee naartoe nemen, bijvoorbeeld in de auto, sporttas of werk. Nu van €2,75 voor maar €2,49! Bekijk de deal hier! 

 

6. Waterbottle 2.2 ltr

Ben jij ook klaar met het blijven hervullen van je flesje water? Kijk dan eens naar deze waterfles die maarliefst een inhoud heeft van 2,2 liter! Ideaal om door de dag heen genoeg te drinken op school, je werk of in de gym! Nu van €7,99 voor maar €5,99! Bekijk de deal hier! 

 

7. Calcium Magnesium 100 tabs

Calcium en magnesium zijn betrokken bij veel belangrijke processen in het lichaam. Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Calcium is nodig voor o.a. de instandhouding van normale botten. Nu van €9,90 voor maar €7,90! Bekijk de deal hier!

 

8. Starter Pack

Als je begint met sporten kan het soms lastig zijn om de juiste supplementen te kiezen. Daarvoor heeft Bodylab een speciaal pakket samengesteld voor iedereen die nog niet zo lang aan het trainen is! Met dit Starter Pack haal je de producten in huis waar je als beginner het meeste aan heb. Nu van €50,16 voor maar €37,99! Bekijk de deal hier! 

 

About The Author

Fleur Minten

Leave a Reply

Your email address will not be published.