Je kent het vast wel. Van die dagen dat je het liefst de hele dag in bed blijft liggen en die gezonde maaltijden echt even je strot uit komen. Ik wil gewoon chips, M&M’s, friet en een groot glas ice tea! Die dagen dat je gewoon echt geen motivatie hebt en jezelf afvraagt waar je het nu eigenlijk allemaal voor doet. Op zo’n dag is Instagram je beste vriend. Eigenlijk iedere dag, maar bij gebrek aan motivatie weet je binnen no time weer waar je het voor doet. Jij hebt motivatie nodig en het liefst binnen nu en vijf minuten. Misschien heb jij vandaag wel zo’n dag en komen deze 8 leukste fitgirl Instagram accounts als geroepen! Geen gebrek aan motivatie? Dan zijn deze Instagram accounts een prima aanvulling voor je girl crush lijst.

 

@Kayla_itsines

 kaylasitsines

@Teresalopez

teresalopez

@Paulakraemer

paulakraemer

@Maaren_xx

maaren_xx

@Basebodybabes

basebodybabes

@Pamela_rf

pamela_rf

@Hannamodig

hannamodig

@Mykillerbodymotivation

mykillerbodymotivation

Grote kans dat je motivatie zo ineens terug is. Zo niet? Geen probleem! Gezond en fit zijn betekent niet direct dat je zichtbare abs moet hebben en de sportschool dagelijks moet bezoeken. Geniet zo nu en dan van wat lekkers, zoals dat bakje chips en een glas ice tea waar ik het zonet over had. De hele dag doorbrengen in bed? Lekker doen! Het meest belangrijke is dat jij je happy voelt!

Welke accounts missen nog volgens jou?

About The Author

Jill Nijhof
Blogger

21 jaar oud en gek op fashion, sport en voeding. Ik geef je een kijkje in mijn fitjourney en schrijf daarnaast fashion artikelen vol leuke outfit tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.