Hoe meer je in the gym te vinden bent, hoe groter de verslaving waarschijnlijk is: sportkleding. We kunnen er geen genoeg van krijgen en zorgt ook nog eens voor extra motivatie. Maar waar kun je nu de leukste kleding scoren tegen een goede prijs?

hmprod

1. H&M. Wat hebben ze niet?! Tights, sportbeha’s maar ook leuke shirts voor mannen. Alles is er te vinden tegen de beste prijs.

mango

2. Mango. Mango is nog niet zo lang geleden begonnen met het verkopen van sportkleding en we kunnen zeggen: dit hadden ze best eerder mogen doen! Alle kleding (en schoenen!) hebben een vrouwelijke touch en zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ohja en een sportlegging die ook nog eens figuurcorrigerend is?! Yes, please! €34,99.

primark2primark3

3. Primark. Kleding, sporthandoeken, schoenen en bidons. Ook hier is alles te vinden tegen bodemprijzen. Primark Sneakers: €15.

4. Esprit. Ladies only. Vooral voor zachte,comfortabele (yoga) kleding moet je bij Espit zijn. Heerlijke soepele shirts en truien zijn hier te vinden.

only

5. OnlyAlweer een lijn voor alleen dames, niet erg uitgebreid maar wel erg leuk! Vooral van de shorts zijn wij fan.

Schermafbeelding 2014-09-02 om 22.33.10

6. Hunkemoller (ladies only). Naast geweldig ondergoed hebben ze nu ook een sportlijn. Natuurlijk sportbeha’s maar ook vrouwelijke sportleggings en shirts kunnen niet ontbreken. Ohja en de bidons zijn ook erg leuk.

7. HEMA. Het is eerder de vraag wat HEMA niet verkoopt? Maar voor een zacht prijsje kun je een leuke sportcollectie bij elkaar kopen. Van Sportbeha’s tot een armband voor je telefoon, sportsokken en natuurlijk kleding: bij HEMA kun je terecht.

7007361800_2_4_3

8. Bershka (ladies only). Ja, wij zijn absoluut fan van de nieuwe sportcollectie van Bershka. Een tikkeltje anders dan anders (maar dat is juist leuk, toch?!). Geeft je sowieso weer nieuwe motivatie om naar the gym te gaan.

0714104_4_1_1

9. Oysho. Watteh? Ja, dit is echt een kledingwinkel een geen Japans restaurant. Mijn persoonlijke favoriet. En het leuke is: in Nederland zijn er nog geen winkels van, de kans dat je iemand tegenkomt met dezelfde kleding is dus weer kleiner, voor sommige vrouwen toch een geruststelling denk ik zo. 😉

Waar koop jij je sportkleding?

About The Author

Marjolein van Es

Hoi, ik ben Marjolein van Es en studeer International Lifestyle Studies. Inspiratie nodig? Bekijk dan mijn posts die vooral over food, fashion & lifestyle gaan!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.