De winnaars zijn bekend!

Staat jouw naam hier tussen? Mail dan z.s.m. naar info@fitdutchies.nl met je adresgegevens!

 • Mandy Doornenbal
 • Jikke Beusink
 • Amanda Rochelle
 • Sophie Gersjes
 • Kelly Marissen

Niet gewonnen? Binnenkort hebben we vast weer een toffe actie!

Blog

Het kan je ontgaan zijn maar de laatste tijd heb je misschien wel gezien dat wij een samenwerking hebben met Bol.com. In de fitness winkel van Bol.com kun je sinds kort namelijk terecht voor al je fitness artikelen. Van fitnesskleding tot schoenen en van dumbbells tot kettlebells! Zo hebben we een Polar A300 (sporthorloge), een TRX en een halterstangset getest en onze ervaringen met jullie gedeeld. Maar… nu is het de beurt aan jullie!

tirza halter homepage

Wij mogen in samenwerking met Bol.com namelijk 5x (!) een prijzenpakket weggeven ter waarde van €290 euro! Dit prijzenpakket bevat de Polar A300, de Tunturi suspension trainer en de Gymstick pumpset. Gaaf toch?

chris polar homepage

Wat moeten jullie daarvoor doen?

 • Natuurlijk wil je weten wat je wint en dus kun je onze reviews hier, hier & hier vinden!
  Even lezen dus 😉
 • Je doet mee als je via onze Facebook en/of Instagram post over deze actie 2 vrienden tagt die deze actie niet mogen missen!
 • Delen & liken mogen we jullie van Facebook niet verplichten maar als je ons volgt of de post wilt delen vinden wij dat wel leuk!

trx 6

 

Wij zouden het super leuk vinden als jullie meedoen en we laten de actie een week lopen.
Meedoen kan tot maandag 29-06-2015 23:59. Heel veel succes allemaal!

 

fitness_&_yoga_artikelen__728x90

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

14 Responses

 1. Sofie

  Ik doe mee!! Ontzettend leuke winactie! Ik ben steeds actiever aan het worden en het lijkt me dan ook zo ontzettend geweldig als ik dit win, want dan is mijn actieve levensstijl nog completer geworden.

  Reply
 2. Patty

  Wat een waanzinnige prijs!! Zou ik heel veel lieve mensen gunnen maar ook zeker mezelf om mijn eigen prestaties nog beter te laten zijn. Ook al doe je het uiteindelijk zelf!! Vooral een goed sporthorlge staat al even op.mijn wishlist dus ook al maak ik maar een klein kansje, ik doe mee!! Duimen!

  Reply
 3. Kimberley

  Ik doe zeker mee. Al een hele tijd ben ik bezig met bewust eten en meer bewegen. Het heikelpunt bij mij is vaak de beweging, omdat ik te weinig intensief bezig ben. Ik wil ook graag beter mijn hardloop route in kaart brengen en de polar A300 (autch studentenbudget!) past hier uitstekend bij. Even duimen dus!

  Reply
 4. Anita H.

  Geweldige actie. Ik heb toch maar even 3 in plaats van 2 vriendinnen getagd.

  Reply
 5. Sanne de la Fosse

  Oooooooo jaaaaaaaaaaaaaa! Hier doe ik zeker aan mee!
  Ik sport altijd thuis, dat vind ik heerlijk, en ik merkte de laatste tijd dat m’n gewichten te licht begonnen te worden! Het is dus echt wel tijd voor wat nieuwe sportattributen :D. Die TRX… wauw! En de Polar staat standaard al op mijn verlanglijstje, haha.
  Ik ga gelijk dit bericht delen op FB en een paar vrienden taggen, want ik zou dit pakketje heeeel graag willen winnen :).
  Liefs

  Reply
 6. Mirella

  Wat super leuk zeg!!
  Na twee zwangerschappen sinds drie maanden flink aan het sporten om weer heerlijk back in shape te komen en we zijn al op de goede weg 😉
  Sport twee avonden in de sportschool, omdat ik verder geen tijd heb om naar de sportschool te gaan is het zo fijn en handig met twee kindjes om heerlijk thuis te sporten!
  Dus ik zou het echt geweldig vinden om 1 van de 5 gelukkige te mogen zijn om een fit pakket te mogen winnen 😉

  Reply
 7. Eve Allijn

  Supergaaf! Ik maak heel graag kans, ik wil weer terug naar een topfit niveau na mijn zwangerschap. Gelukkig ben ik blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, maar nu mag er weer een tandje bij! 😀 Dit gave pakket zou echt een stimulans zijn voor me! Liefs, Eve

  Reply
 8. Marilla

  Wat een superleuke winactie! Ik heb het al gedeeld op Instagram 🙂 Hoop echt dat ik dit fit pakket win omdat ik in een dipje zit met sporten en dit mij weer die boost kan geven om weer wat meer te gaan sporten

  Reply
 9. Carolien

  Zo spannend zou het heel erg graag winnen heb via fb en instagram mee gedaan en als ik het win kan ik samen met me vriend ook met slecht weer bezig met sporten en afwisselen zijn al gezonder gaan eten en meer bewegen en we vallen ook al af maar dit zal ons nog sneller helpen om af te vallen en meer te sporten ga weer verder met heel hard te duimen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.