Hi Fit Dutchies!

Doordeweeks ben ik altijd veel onderweg en ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik zelf een gezonde snack bij heb. Om een handje te helpen met welke snacks lekker én handig zijn om mee te nemen, heb ik voor jullie ”5x eiwitrijke on the go snacks” op een rijtje gezet!

 

 

1. Whip ‘n whey

Deze eiwitreep heeft een lekkere double chocolate flavour en stop je zo in je tas. Benieuwd welke smaken er nog meer beschikbaar zijn? Check ze hier!

 

2. Crunchy Eiwitwafels

Deze crunchy eiwitwafels bevatten evenveel eiwitten als een eiwitreep! Naast het feit dat deze erg lekker zijn, zijn de eiwitwafels ook laag in suiker en een keer wat anders dan een reep. Check ze hier!

3. Whey better bars

Deze whey better bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn verrijkt met whey eiwit. Whey Better Bars bevatten zonnebloempitten, vezels, kokos, pompoenpitten, havervlokken, amandelen, wei-eiwit isolaat en meloenpitten.. That’s it! Een ideaal tussendoortje op elk moment. Check ze hier!

 

4. Protein brownie

Deze protein brownie is makkelijk te eten (niet droog) en bevat maar liefst 11 gram eiwit per brownie! De brownie heeft een echte chocolade coating en vult als een kleine maaltijd, ideaal voor onderweg! Check ze hier!

 

5. Protein bar

Deze protein bar is heel erg lekker, is ook makkelijk te eten en bevat 27,3 gram eiwit per reep! Ook deze bar is suikerarm en heeft een lekkere crunchy bite. Check ze hier!

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.