Afvallen, het woord alleen al maakt me moe. Begin 2015 heb ik meer dan 120kg aangetikt. Een nieuwe mijlpaal. Van jojoën had ik ook last, ook zo’n raar woord. En het ergste moest nog komen: diëten! Geen idee wat dat was. Na het overlijden van mijn vader ging de echter knop om.
 
ibrahim 3

Om te beginnen had ik geen zin meer in negatieve woorden. Na het verwerken van flink wat leesvoer werd ik opeens een zelfverklaarde afslankspecialist. Saillant detail, ik moest nog beginnen. Opeens had ik niets meer aan mijn opgedane kennis. Dat was zo zwart-wit.

Afslankprogramma’s houden doorgaans geen rekening met je vrienden, familie, je exacte beweging, je baan, stress… kortom, elk mens is anders. Met een beetje GEZOND verstand weet je dondersgoed wat er fout gaat.

ibrahim 1
Wekelijks 1kg afgevallen
Het roer ging radicaal om in een gezonde levensstijl. Ik stopte meteen met ongezond eten. Alles draaide om gevarieerde salademaaltijden. Wekelijks zag ik 1kg vermindering op mijn weegschaal. Sleutel tot succes ligt in gedragsverandering en niet in een internet dieet. Sporten en beweging deed ik amper. Hierdoor werd ik na een halfjaar een dun, ijl, mager mannetje. Vrienden herkende me amper meer. Mijn ego werd gestreeld met afslankcomplimenten alom. Toch voelde ik dat er iets mis was.
ibrahim 2
Beginnen met sporten
Begin 2016 heb ik de 69kg aangetikt. Weer een nieuwe mijlpaal. De echte uitdaging moest nog beginnen in de sportschool. Cardio, macro’s, bulken, cutting, shakes… geen idee wat ik ermee aan moest. Ik heb mijzelf tot de tanden bewapend met gadgets & apps zoals een Fitbit, Myfitnesspall, Jefit. Eindelijk wist ik waar ik mee bezig was. Ik ontdekte Instagram en kreeg een fitness obsessie.
Droogtrainen & motivatie
Na 4 weken had ik al resultaat. Ik train 5 dagen per week, ochtend en avond. Er is zóveel positief veranderd in mijn leven. Ik heb meer energie en ben actiever geworden. Ik slaap beter, ik leef gezond en heb weer discipline in mijn leven. Mijn doel voor 2016 is droogtrainen en in vorm blijven. Alles draait om motivatie. Dit creëer jezelf met vrienden, gadgets, weegschaal en zelfs Instagram kan je motiveren door veel te delen.
PS. Nee ik heb geen maagband, pillen, shakes, meth, doping of andere troep gebruikt 😉
 

Ja, ik wil hulp!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan, voor zowel manenn als vrouwen, en er zijn voor groep 4 nog 4 plekken beschikbaar.
Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.