Urenlang op de loopband, jezelf uithongeren en een mega streng dieet zijn allemaal manieren om af te vallen en vet te verliezen. Of ze leuk en gezond zijn mag je zelf invullen! Wel heb ik op het internet 6 tips gevonden die je helpen om je doel te bereiken. Opmerkelijke tips? Ja sommige zullen je wel enigszins verrassen!

#1 Drink warm water
Koud water als ik opsta of na het sporten vind ik echt heer-lijk. Voel jij die maar ook al aankomen? Inderdaad, warm water geeft je dus een voller gevoel en daardoor ga je dus minder snel snacken. Kun je gewoon warm water echt niet wegkrijgen? Maak er dan gewoon thee van. Daarnaast helpt warm water drinken ook nog eens voor een gezonde spijsvertering!

#2 Kijk minder TV
Nee, deze keer gaat het er niet om dat je niet doorhebt wat je eet terwijl je TV kijkt en dus méér eet. Het blijkt namelijk dat je tijdens het TV kijken nog minder calorieën verbrand dan wanneer je slaapt. Dus zet die TV uit, ga wandelen of gewoon slapen, haha!

#3 Geen pyjama snacks
Helaas dames en heren. Vanaf nu eten we niet meer in onze meest comfortabele outfit die we hebben. Het blijkt namelijk dat we meer snacken en eten wanneer we losse (en elastische) kleding dragen. Dus trek gewoon die sportlegging, yoga pants of je favoriete sportshirt aan terwijl je gaat snacken. Alle beetjes helpen, toch?

#4 Spice it up!
Uit onderzoek is gebleken dat het eten van pittige kruiden zoals bijvoorbeeld cayennepeper je vetverbranding doet toenemen. De personen die pittige kruiden consumeerden aten de volgende maaltijd gemiddeld minder calorieën dan personen die geen kruiden aten. Daarnaast zouden de groei van vetcellen ook nog eens vertragen. Hoppa, meer kruiden erover!

#5 Okay, last but not least: drink wijn!
Onderzoekers snappen het nog steeds niet maar vrouwen die elke dag één of twee glazen rode wijn per dag drinken komen minder snel aan dan vrouwen die dit niet drinken. Daarnaast kregen de vrouwen die van de wijn sipten minder calorieën binnen dan vrouwen die het gewoon dronken. Let wel op dat je niet meer dan twee glazen per dag weg sipt want dan zou het geen nut meer hebben.

Sommige dingen waren in mijn ogen toch best verrassend. Of ze allemaal werken is voor iedere persoon anders maar het is het proberen waard, toch?;)

 

 

Fit Dutchies tees & tanktops voor €9,99?

Klik hier!

fit dutchies tee

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.