Het kan mijn volgers op Instagram niet ontgaan zijn dat ik elke dag ontbijt met een smoothie.. Een veel gestelde vraag blijft of dat wel vult?

Het is niet zo dat ik tot de lunch niks meer eet.. ergens daar tussenin eet ik altijd nog een tussendoortje, bijvoorbeeld een stukje bananenbrood, een smartbar, gekookte eitjes…etc. Maar voor mij is een smoothie het ideale ontbijt.. Ik heb namelijk écht helemaal geen zin om ‘s ochtends iets te moeten eten/kauwen.

Maar of je nou een smoothie neemt als ontbijt, als lunch of gewoon tussendoor.. Ik heb er een paar simpele en lekkere ideeën voor jullie op een rijtje gezet!

smoothies

Foto 1

200 gram optimel yoghurt met kersen, een grote hand blauwe bessen, een banaan en aangevuld met water..

Foto 2

200 gram magere (Franse) kwark met een grote hand (bevroren) aardbeien, een handje frambozen en een halve banaan, aangevuld met water..

Foto 3

200 gram magere (Franse) kwark, een grote hand (bevroren) mango, vers geperst sinaasappel sap (of kokoswater) en een halve banaan..

Foto 4

200 gram magere kwark een handje blauwe bessen en frambozen, een halve avocado en aangevuld met water..

Ik verheug me nu al op al het zomerfruit wat straks weer in de winkels ligt, verse aardbeien, perziken, meloen, etc.. Verder zorg ik er altijd voor dat ik doosjes bevroren fruit in de vriezer heb liggen, zo kun je op elk moment een lekkere smoothie maken.

Voor mijn smoothies gebruik ik de Domo bekerblender! Ideaal ding! Geen afwas, je draait alleen de dop erop en spoelt de messen even af.

Succes!

 

About The Author

Ashley Willems

27.. Verslaafd aan instagram, gek op makkelijke, snelle en gezonde maaltijden.. En sinds kort zelfs verslaafd aan sporten!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.