“Mam? Wil je even een boterham met pindakaas smeren?” Nu ben ik niet zo dat ik mijn moeder vraag of ze een boterham voor mij wilt smeren, maar heb ik wel een tijd gehad dat ik in de ochtend vaak brood at. Tegenwoordig ga ik toch liever voor een bakkie zuivel. Eet jij in de ochtend altijd brood? Of ben jij jouw standaard ontbijtje een beetje zat? Dan zijn de super lekkere en makkelijke ontbijtjes hieronder misschien wel iets voor jou?

Griekse yoghurt met zomerfruit en cacao nibs.

zomerfruit

Griekse yoghurt met appel, muesli, rozijnen, kaneel en honing.

yoghurtappel

Magere kwark met banaan, walnoten en amandelen.

kwarkbanaan

Magere yoghurt met kiwi, lijnzaad en pecannoten.

kiwipecannoten

Wat eet jij altijd in de ochtend?
Heb jij nog een heerlijke tips voor ontbijtjes voor me?

 

 

 

About The Author

Jill Nijhof
Blogger

21 jaar oud en gek op fashion, sport en voeding. Ik geef je een kijkje in mijn fitjourney en schrijf daarnaast fashion artikelen vol leuke outfit tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.