Ik zou een keer niet over smoothies bloggen, maar goed ik kan er geen genoeg van krijgen en volgens mij ben ik niet de enige. Het weer is prima en het wordt dus maar eens tijd om de thee te verruilen voor de dorstlessende drankjes. Ik heb voor jullie weer een heerlijk smoothie recept die ik graag met jullie deel..

IMG_7239Wat heb je nodig?

  •  250 ml. magere franse kwark
  • 10 ijsblokjes of 100 ml. water
  • 1 (kleine) mango
  • 1/4 ananas
  • 100 gram blauwe bessen (diepvriesfruit)
  • 6 blaadjes verse munt
 

(de sporters onder ons kunnen hier gemakkelijk whey powder aan toevoegen)

 

Hoe maak je het?

Mix dit allemaal met de blender en je hebt binnen 3 minuten een heerlijke smoothie op tafel staan!

 

Smakelijk!

 

Heb jij al tickets voor onze Summer Tour?

Klik hier voor meer info!

 

 

 

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

Leave a Reply

Your email address will not be published.