Vandaag is Yvonne aan de beurt voor de ”20 facts die je altijd al wilde weten over…”. Daar gaan we!

1. Mijn naam is Yvonne van Haastregt (@fitfoodhealthyvonne), 21 jaar oud en ik studeer zoals de meeste waarschijnlijk wel weten  Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik woon in Warmond, heb een zus, een vriend en een lief hondje!

2. Ik kan absoluut niet tegen mijn verlies. Maakt niet uit met wat het is, al is het monopoly. Ik moet altijd winnen. En ik ga huilen als ik verlies. Ohnee, grapje. Maar ik word wel heel chagrijnig.

3. Eigenlijk moet ik altijd een bril dragen. Ik heb namelijk een scheelstand (wat btw niet te zien is ;p) en kan daarom geen lenzen in. Maar, omdat deze dame een tikje eigenwijs en ijdel is, zit dat ding vaker in mijn tas dan op mijn hoofd. Ik draag hem eigenlijk alleen op school.

4. Wist je al dat ik niet van chocola hou. Hoe is het mogelijk hé? Maar nee, mij maak je er echt niet blij mee.

5. Ik heb last van een kleding-crisis. Zo noemen ik en mijn vriendinnen het. Ik weet nooit wat ik aan moet doen en kan dan ook echt serieus 2 uur daar mee bezig zijn. Slaat echt helemaal nergens op. Hierdoor ben ik nogal eens te laat… sorry ladies! Gelukkig hebben ze het geaccepteerd.

kast yvonne

6. Daarnaast heb ik een echte schoenen verslaving. Niet alleen met de Nikes die jullie zien, maar ik heb ook super veel hakjes. Op de foto zie je slechts een gedeelte van mijn collectie, haha.

schoenen yvonne

7. Ik ben een drama in topografie. Serieus, vraag mij niet waar iets ligt, hoe je er komt en waar welke straat is in mijn eigen dorp. Daarom ben ik ook een drama in de auto en haat ik het om alleen ergens naar toe te rijden. Zelfs de tom-tom is niet mijn beste vriend..

8. Vroegaahhh, toen ik nog klein was (ben ik eigenlijk nog steeds) en op zwemles zat had ik problemen met onder water zwemmen. Waarom? Omdat mijn bescheiden kontje te dik was in vergelijking met mijn lichaam. Mijn kont bleef namelijk drijven en ik had niet de kracht om mezelf onder water te krijgen. Geloof je het niet? Het staat serieus op film..

9. Ik ben verslaafd aan de sportschool. Wisten jullie natuurlijk allang. Maar, het is zo. Ik heb er niet alleen plezier in, Ik ben ook verliefd op het gevoel dat ik na een goede training krijg. Kennen jullie wel toch?

yvonne gym 2

10. Mensen noemen en vinden mij daarom ook wel eens een beetje obsessed. Ben ik natuurlijk helemaal niet. Nouja misschien een beetje..

11. Door mijn lengte (1.58) word ik heel snel claustrofobisch als er veel mensen om mij heen staan bij een feestje. Ik kijk dan alleen maar tegen ruggen aan en raak lichtelijk in paniek. Hierdoor val ik wel eens flauw. Niet erg fijn, want mensen denken minstens dat je out gaat..

12. Ik heb altijd dezelfde rode nagellak op. Op mijn handen en voeten. Ook in de winter. Ik kan echt niet tegen voetjes zonder gelakte nageltjes en ik vind ongelakte nagels dus ook beetje vies (sorry voor de mensen die ik nu beledig).

13. Ik heb het in de winter altijd koud. En ik vind kou dus ook echt verschrikkelijk. Ik schroom ook niet om dit een paar keer tegen je te vermelden.

14. Misschien dat het ook daarom is dat ik zo’n beetje thuis in mijn badjas leef als ik nergens naar toe hoef. Het liefst draag ik hem de hele dag.

15. En nog zo’n rare gewoonte.. Ik ontbijt altijd lekker warm in bed.

16. Ik studeer, maar ik heb geen bureau op mijn kamer. Gewoon omdat ik een kleding rek mooier, leuker en belangrijker vond. Er was geen plek voor beide en ik heb graag een beetje overzicht in mijn kast. Vandaar dat ook alles op kleur hangt. Weg met dat bureau!

17. Als ik iets in mijn hoofd heb dat ik wil bereiken, dan ga ik daar volledig voor.

18. Wel ben ik erg kritisch op alles van mezelf, hierdoor kan ik mezelf soms weleens in de weg staan.

19. Ik moet het toegeven. Ik ben verslaafd aan Instagram. Ook al is er niks nieuws, ik scrol 1000x de homepage heen en weer.

20. Later wil ik graag mijn eigen hotel waarin ik mensen begeleid tot een gezonde levensstijl. Ik heb namelijk ook mijn diploma van de hotelschool behaald. Een afdeling voeding, sport en welness. Hahaha Big dreamss….

ab 1

 

 

 

banner ebook

About The Author

Yvonne van Haastregt
Blogger & Coach

Studente Voeding en Diëtetiek, Gym addict, Weight lifter, Clean food, Runner en Health lover. Neem een kijkje in mijn levensstijl en raak geïnspireerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.