Vandaag is het mijn beurt om 20 feiten over mij op tafel te gooien. Aiii! Maar he een beetje zelfspot moet kunnen toch?! Komt ‘ie dan:

 1. Ik heb moeite met het uitelkaar houden van een aantal verschillende tinten en kleuren. En laat ik dan net op koningsdag erachter komen dat ik moeilijk verschil zie tussen oranje en roze. Je raadt het al: vorig jaar op koningsdag had ik vrolijk ROZE aan in plaats van oranje. Dat hoor ik nu natuurlijk nog steeds en nog steeds is het blijkbaar super grappig.
 1. Mijn sportkleding probeer ik wel altijd zo goed mogelijk op kleur te matchen, maar soms gaat het wel eens fout en dan ook echt goed fout. En aangezien ik een artikel heb geschreven over het matchen van sportkleding voor Fit Dutchies, heb ik wel af en toe hulp nodig bij het onderscheiden van kleuren.
 1. Ik heb best gespierde benen, maar echte spaghetti armpjes.
 1. Ik struikel consequent op roltrappen die stilstaan (die streepjes maken me zo duizelig) en als je mij naar boven laat kijken tijdens het lopen heb je ook een grote kans dat ik omval. Mijn vrienden roepen dus geregeld tijdens het lopen: WOW, Vera kijk eens daarboven.
 1. Ik ben werkzaam als brand coach voor Adidas en Reebok. Wat inhoudt dat ik veel werk op sportevenementen, sales trainingen geef etc. etc. Super tof.
 1. Ik draag ook eigenlijk nooit Nike. Op mijn voetbalschoenen na, maar die heb ik al enorm lang.
 1. Ik ben verslaafd aan olijven.
 1. En aan carpaccio. Overal waar je iets met carpaccio kunt bestellen, bestel ik iets met carpaccio.
 1. Verder ben ik echt enorm slecht in typen op WhatsApp. Ik krijg geregeld de vraag of ik dronken ben. Midden op de dag.
 1. Ik heb de opleiding Interational Lifestyle Studies gedaan en in de avond uren had ik les op de fotovakschool. Ook deed ik twee minoren en had ik ongeveer 6 bijbaantjes. Dat was best druk.
 1. Die fotografie opleiding heeft er overigens wel voor gezorgd dat ik super gave fotoshoots heb mogen doen. Onder andere een food fotoshoot voor Philips.
  10253964_482733365189328_3584292471603865941_n
 2. Ik heb heel veel krullen maar ik stijl mijn haren steeds
 1. Lievelingssport: SKIEN!
 1. Ik woon in Eindhoven, maar ik ben voor Ajax. Heuj.
 1. En ik hoor dus ook een echte Brabander te zijn, maar stiekem houd ik niet zo van carnaval (alhoewel ik het niet kan laten om toch elk jaar wel een nachtje mee te pakken).
  IMG_20150214_152853
 1. Vroeger wilde iedereen prinses worden. Ik niet. Ik wilde Wendy van Dijk worden. Of politieagent. Nouja het is het allebei niet geworden, maar presenteren vind ik nog steeds super leuk! En die kan ik overigens ook al van mijn bucket list afstrepen!

Schermafbeelding 2013-04-24 om 23.18.04

 1. Ik ben enorm perfectionistisch en leg de lat voor mezelf vaak heel hoog. Mijn motto is: ik doe iets HEEL goed, of ik doe het niet!
 1. Ik durf niet in spookhuizen. Ooit een keer maakte ik een uitzondering en we kennen allemaal de ‘levende’ Magere Hein met een kettingzaag die je aan het einde van de rit nog even laat schrikken. Nou ik ken hem ook. En daarna had hij een bloedneus. Ja oeps, dat was een reflex.
 1. Verder vind ik altijd iedereen aardig, maar als je een verkeerde eerste indruk maakt dan… Ask Magere Hein… Nee grapje! Oke, geen grapje. Maar dat komt ervan als je me laat schrikken. Dat is niet mijn standaard handelen ofzo.
 1. Ondanks mijn angst voor spookhuizen ben ik wel een echte dare devil. Hoe enger, hoe beter. Maar echt; spookhuizen en horror films skip ik. Ja, serieus ik kan dan niet meer slapen.

About The Author

Blogger

2 Responses

 1. Naomi

  AJAAAX haha 🙂 helaas deel ik de liefde voor olijven niet, vind ze te vies voor woorden!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.