Caution.! This information is strictly personal. Nou vanaf nu dus niet meer want ook ik ga jullie 20 facts vertellen over mijzelf die jullie (nog) niet wisten!

1. Geboren als Debra Simone van der Heide,ook wel Deb of Debster genoemd. Ik ben 20 jaar en woon in een klein dorpje vlakbij Utrecht (ik zeg niet waar vanwege alle fanmail;)).

debra 2

2. Ik ben verslaafd aan pindakaas, chocola, rijstwafels, kwark en mijn vriend.

3. Daar heb ik al bijna 4,5 jaar een relatie mee terwijl hij 80km verderop woont aan de andere kant van Nederland. Toen ik hem leerde kennen zag ik er ietsje anders uit dan nu (15 kilo zwaarder, mijn transfo kun je hier lezen!)

4. Ik had vroeger een hekel aan elke vorm van beweging en tijdens de piepjestest was ik altijd zogenaamd ongesteld.

5. Ik heb geen zwemdiploma. Zie punt 4 en ik had gewoon een hekel aan de zwemlerares.

6. Sinds een paar maanden heb ik er nog een nieuwe verslaving bij gekregen namelijk Instagram. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Soms post ik een beetje teveel foto’s. Sorry!

7. Mijn tweede liefde naast mijn vriend is Otje; een klein rode kat van 8 maanden oud.

debra kat

8. Toen ik op de middelbare school zat moest ik altijd 8km naar school fietsen. Hierdoor heb ik een serieuze hekel aan fietsen gekregen en kon ik ook niet wachten tot ik een scooter had en nu sinds 2 jaar een auto. Ik kan niet meer zonder mijn rooie volkswagen polo uit 1998.

9. Ik woon in een schuur. Nee dat is niet zielig en ook geen kindermishandeling. Naast mijn ouderlijk huis staat een klein schuurtje wat is omgebouwd tot mijn kamer. Lekker veel privacy dus!

10. Ik woon dus nog thuis en heb het daar prima naar mijn zin. Elke avond staat er een bord gezond eten voor me klaar en de koelkast vult zichzelf.

11. Mijn haar is niet geverfd en dat heb ik ook nog nooit gedaan. En ben ik ook zeker niet van plan!

12. Mijn vader woont in Berlijn. Elke kerstvakantie en zomervakantie ga ik dus gratis een week of 2 naar Berlijn.

debra

13. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding Journalistiek in Utrecht. Ik heb nog geen idee wat ik daarna ga doen, maar wel iets met voeding en sport. Totaal iets anders dus!

14. In mei loop ik mijn eerste 10km ooit tijdens de WOTN Women Run van Nike in Amsterdam. Ik vind het mega spannend, maar ook een goede uitdaging!

15. We hebben 3 paarden thuis, ik rij alleen zelf geen paard meer helaas. Vroeger heb ik dat wel veel gedaan, maar na een tijdje kreeg ik andere interesses.

16. Ik ben 1,73 lang en weeg inmiddels alweer 64 kilo!! In mei vorig jaar woog ik 55 kilo. Ik kijk sinds kort niet meer op de weegschaal want die 9 kilo zijn gelukkig bijna geen vet en vooral spieren!

17. Ik heb last van faalangst.

18. Ik heb twee witte vlekjes op mijn voortanden door calcium tekort als kind. Ik kreeg daar altijd vragen over en vond dat verschrikkelijk. Nu zie ik ze zelf niet meer en valt het mensen vaak niet eens meer op!

19. Ik werk bij hetzelfde bedrijf als mijn moeder. Een opleidingscentrum waar ik de catering verzorg.

debra zon

20. En als laatste: ik ben echt een luxedier. Kamperen daar doe ik niet aan en vlees uit de supermarkt laat ik liever ook staan. Ook zie je mij niet snel backpacken, doe mij maar een lekker luxe hotel.

 

About The Author

Debra van der Heide

Ik verloor 15 kilo door gezonde voeding en sport. Nu vooral gericht op krachttraining en de beste versie van mezelf maken. Mijn motto: It's time to get fit. Het leven is te kort om op de bank te blijven hangen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.