Deze week is Hannah Rhebergen a.k.a. @fruitforhealth de gelukkige om 20 facts over zichzelf met jullie te mogen delen. Benieuwd naar 20 feitjes over veganist Hannah die jij waarschijnlijk nog niet wist? Be prepared and read along! 
hannah
1. Mijn naam is Hannah, mijn tweede naam is Fleur. Hannah betekent een in het Koreaans en bloem in het Japans. Fleur betekent ook bloem in het Frans.
2. Vroeger at ik mega snel maar hoe ouder ik word hoe langzamer ik eet. Laatst aten we pizza met een groep en zij hadden hem op na 15 minuten waarna ze vervolgens nog 45 min op mij konden wachten.
3. Ik drink dan wel weer mega snel, sap, smoothie, hete thee, water of alcohol, de hoeveelheid maakt niet uit ik giet het erin. Vrienden staan er nog steeds versteld van.
4. Vrienden noemen mij Hannah Banana, BQ (banana queen), hennepen, hannepan, Montana of Monty.
5. Ik kom uit Eindhoven. Ik heb in Amerika gewoond, Denemarken, België en ben nu al een jaar in Australie aan het reizen/werken.
6. Ik ben ECHT een ochtend persoon. Het liefste sta ik rond zes uur op. En loop/ren ik een rondje. Maar sporten kan ik eigenlijk altijd. Een dag niet gezweet is een dag niet gelee(f)d.
7. Ik ben vanaf mijn twaalfde vegetarisch gaan eten. Toen ik er 2,5 jaar geleden achter kwam wat er in mijn dagelijkse glas melk en eitje zat ben ik overgaan op een veganistisch dieet.
8. In aanvulling op feitje zeven. Ik voel me beter dan ooit, eindelijk kan ik letterlijk eten wat ik wil zonder me schuldig, dik of lelijk te voelen. Ik voel me energiek, slaap als een roos en kan mijn stoelgang op de minuut tellen. Ook mijn nagels, huid, haar glanzen/groeien. Ik geniet meer van eten dan ooit en behoud zonder problemen hetzelfde figuur.
image5
9. Ik wilde vroeger Britney Spears worden. Mijn moeder stimuleerde mij hierin al wist ze dat dit nooit wat ging worden met mijn valse stem.
10. Ik hou van Aziaten zij maken mij blij. Hun lach, huidskleur, wimpers, lekkere eten(!), hun liefde voor elkaar en samen alles delen; mooie mensen.
image6
11.  Vroeger hadden ik en mijn broers een lijstje met vijf dingen die we niet lekker vonden en niet hoefden te eten. Ik had pizza, lasagne, hamburgers,soep en pasta met rode saus.
12. Ik heb altijd een fles water bij me. ALTIJD!
13. Ik ben ongeveer een jaar geleden een Instagram begonnen. Als enige veganist in mijn goeie vrienden groep kon het soms eenzaam zijn in het begin en kreeg ik het gevoel dat niemand mij begreep of ik met niemand kon praten. Instagram is echt een life changer geweest. Ik heb hierdoor zoveel mensen ontmoet (voornamelijk in Thailand en Australie), vrienden gemaakt en krijg/geef ik dagelijks support en inspiratie van/aan andere.
14. Altijd blijven lachen. Ik probeer altijd alles  positief in te blijven zien. Ik zie elke gedachte als een druppel die een grote plas vormt in je hoofd. Als je positief blijft denken is dit een grote positieve plas. ‘A negative mind is never going to give you a positive life’.
15. Ik hou van dieren en ik heb vooral een zwak voor honden, zij maken mij net zo blij als Aziaten (of misschien nog ietsje meer).
16. Ik eet gemiddeld zo’n 7 bananen per dag. Ik merk echt verschil met wanneer ik geen bananen eet in mijn humeur, energie en stoelgang. Rijpe bananen are the answer.
Ik eet ze zo:
image1
(o en als iemand je beweerd dat bananen je dik maken stuur hem/haar maar naar mij; ooit een wilde aap gezien met overgewicht?)
image7
17. Ik ben een mega (over)denker en schrijf alles op: gedachtes, lijstjes, woorden en dingen die ik leer. Ik heb sinds een jaar een dagboek waar ik elke dag in schrijf wat ik doe en wie ik ontmoet, zeker een aanrader als je aan het reizen bent!
18. Mijn droom is mijn eigen ontbijt lunch cafeetje te openen. Mijn droom gaat werkelijkheid worden, geef me een paar jaar.
19. Ik heb gebruik sinds drie jaar geen crèmes/moisturizer/foundation/gel/serum/make-up remover meer. Sinds een paar maanden gebruik ik kokosolie (raw organic unrefined). En hierdoor is mijn huid en haar zo zuiver geworden, glad en nog zachter! Alle schilfers, puistjes, bultjes en onzuiverheden zijn weg!!
image2
20. Ik vind te weinig informatie in het Nederlands over bepaalde onderwerpen, dus heb ik het idee gekregen om een website te beginnen met recepten, tips over voeding, sport, gewicht, levensstijl en leuke feitjes en gedachten. Deze komt online tegen het einde van het jaar. Volg mij @fruitforhealth op Instagram om op de hoogte te blijven en evenementen bij te wonen (als ik weer terug in NL ben!)
image8
 

banner fitchef

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.