Eindelijk. Ik hoor officieel bij team Fit Dutchies. Ik wilde het verdienen en zoals met alle plannen, ging het allemaal wat anders dan verwacht. Ik knikte steeds nee, want ik was nog niet klaar, nog niet genoeg afgevallen of totáál niet Fit Dutchies waardig. Je kent het wel, dat gezeik. Toen de Fit Dutchies Summer Tour, wat een project van Mark, Jordi en mij was, een succes bleek, was ik er klaar voor!

Dus hier ben ik: Ingèr, blogger voor Fit Dutchies.

#wildestfotografie #IAMWildest #fitdutchiessummertour #reebok #fitdutchies

#wildestfotografie

Waar kom ik vandaan?
Misschien ken je me van Instagram (@Ingervierhout), van de #billenkwekerij of misschien van blogs als ’10 redenen waarom je -net als ik- niet afvalt.’ Anyway, ik ben er al een tijdje en doe m’n best. Toen ik begon met fitness was het vooral nee schudden en ‘boeee, suiker is slecht’. Ik ben van ver gekomen en leer nog steeds. Het heeft me helemaal veranderd, van een nee-schudder naar een alleswiller. Van lui, naar super ambitieus en altijd vooruitdenken. Van altijd mezelf zwart en belachelijk maken, naar me goed (genoeg) voelen, met slechts af en toe zo’n onzekere bui.

Ik ben een wijsneus
Ik schreef voor Rumag, Hema, een artikel voor Amayzine, Get Out Of Your Fatsuit, Fit!magazine en altijd voor mijn eigen website Abouttobe.nl. Ik zorg (graag) voor herkenbaarheid, ben altijd eerlijk en doe alsof ik journalist ben. Ik ga op onderzoek uit en deel mijn mening en bevindingen zonder zout. Dat vind ik het leukste wat er is. Naast het geven van bootcamp natuurlijk.

Ik ben een Eindhovenaar
Sinds juni woon ik samen met bloggend vriendje Mark Westhovens, die je ook kent van team Fit Dutchies, in een loft in Eindhoven. Ik ben 24 jaar, fulltime instagrammer en parttime contentmarketeer en heb grote plannen. Je vindt me in de hotspots van deze stad, shoppend bij de Jamin of bij de Bootcamps op het lichtplein. Ik droom ervan om ooit een boek te schrijven en alles wat lijkt op chocola, is op voordat het in onze kast ligt.

Ik ben een Fit Dutchie
Ik ga schrijven over vallen en opstaan, wanneer je ‘ja en nee’ zegt en alle hobbels die je onderweg tegenkomt. Ik wil jou (en mij!!) helpen om plezier te hebben in alles wat je hier komt zoeken.

See you soon!

 

Hulp nodig? Bekijk dit schema eens!

strakke billen banner

About The Author

Ingèr Vierhout
Project Manager & Blogger

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.