Inmiddels volg ik al meer dan een jaar de Bikini Body Guide van Kayla Itsines (check mijn blog hier). Een workout guide die bestaat uit HIIT trainingen en Cardio. Op Instagram en Facebook is een enorme community ontstaan van meiden die allemaal deze guides volgen en wereldwijd schieten er meet-ups uit de grond van meiden in de omgeving die elkaar willen ontmoeten en samen willen trainen. Op 26 maart 2016 organiseerde ik een NL BBG meet-up voor de Nederlandse meiden die BBG volgen.

NLbbgMeetup-7

Dat was wel even spannend, want ik maakte een website aan (www.NLBBGmeetup.nl), prikte zelf een datum, huurde op eigen initiatief een gymzaal in hartje Amsterdam en liet op mijn eigen Instagram @sue.fit weten dat ik een heuse meet-up organiseerde. Al gauw kreeg ik van vele meiden positieve reacties en begonnen de officiële aanmeldingen via de website binnen te stromen. Als we met totaal 15 tot 20 meiden zouden zijn was ik al tevreden, maar het hield niet op! Uiteindelijk heb ik de inschrijvingen bij 75 zelf stop gezet omdat ik gewoonweg niet wist hoe alles uit zou pakken.

26 maart was het dan zo ver, samen met een vriendin (die fotograaf is, de foto’s zijn dan ook door haar geschoten Kim Snip Fotografie) pikte ik één van de meiden op uit de buurt en reden we naar Amsterdam. Het was nog maar afwachten hoe het zou zijn, want ik had de locatie alleen maar via de telefoon besproken. Het bleek een super fijn gymlokaal te zijn op een kwartiertje lopen van de Pijp in Amsterdam. 

Ik wist niet precies hoe veel meiden er zouden komen, want ja het was deze keer toch gratis toegang en ondanks dat er 75 aanmeldingen waren binnengekomen was het maar de vraag wie er allemaal op zouden komen dagen. Uiteindelijk stonden we met 34 meiden (plus fotografe Kim) in een zaal. Ik had van te voren al een workout bedacht en deze gedeeld op de Facebook pagina die ik voor de meet-up had aangemaakt. De meiden wisten dus eigenlijk al wat we zouden gaan doen. Na de warming-up was het tijd om gezamenlijk 28 minuten lang te knallen. Net zoals wij anders ook doen tijdens de workouts van de Bikini Body Guide.

Ik stond als een echte groepsinstructeur voor de groep en wat vond ik het spannend, maar toen we eenmaal bezig waren, waren we niet te stoppen. (Ik denk dat ik mijn passie als groepsinstructeur heb gevonden!) Na onze workout was het tijd om te kletsen, foto’s te maken en de stad in te gaan voor wat lekkers. Uiteraard gingen de meiden niet met lege handen naar huis want ik had een kleine knal roze goodie bag geregeld voor na het sporten.

Een volgende meet-up staat ook alweer op de planning. Begin juli zullen wij weer met z’n allen bij elkaar komen om te sporten en gezellig elkaar te meeten. Volg jij ook de Bikini Body Guide van Kayla Itsines en wil jij ook graag mede BBG Sisters ontmoeten? Hou dan de website NL BBG Meet-up in de gaten voor nieuwe data!

Zelf BBG volgen? Klik hier voor meer info!
Profiteren van 7 dagen gratis BBG? Klik hier!

kayla bikini body guide

 

En dan nu, de foto’s!

NLbbgMeetup-15

NLbbgMeetup-28 NLbbgMeetup-39 NLbbgMeetup-44 NLbbgMeetup-50 NLbbgMeetup-53 NLbbgMeetup-58 NLbbgMeetup-61 NLbbgMeetup-66 NLbbgMeetup-68 Foto’s by Kim Snip Fotografie

About The Author

Suzanne Luijckx

Instagram junkie die hard werkt aan haar bikini body!

One Response

  1. Nora

    Het was echt geweldig! Wel superspannend, maar na “Roxanne” waren we allemaal warm & op ons gemak 😉

    Nogmaals bedankt Suzanne, je hebt het top geregeld!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.