Kokos, chocolade, bounty’s, allemaal heerlijk! Gelukkig hoef je nu geen ongezonde bounty’s meer te eten.. een bounty met alleen natuurlijke ingrediënten, maar dan een HELE taart, die je niet hoeft te bakken. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik!

Wat heb je nodig?

  • 400 gr ongezouten cashewnoten
  • 200 gr dadels
  • 180 gr havermout
  • 85 gr gesmolten kokosolie (check deze eens)
  • 2 el cacaopoeder (hierrrr!)
  • 300 ml kokosmelk
  • 90 gr kokosrasp
  • 4 el honing
  • 3 el zoetstof (poeder)
  • Blender of keukenmachine
  • Taartvorm (18 cm) met bakpapier
 

Profiteer vanaf 18u vanavond!

 

 

Hoe maak je het?

  • Week de cashewnoten 5 minuten in kokend water zodat deze zacht worden
  • Doe ondertussen de dadels, 50 gr kokosolie, havermout en cacaopoeder in de blender of keukenmachine en meng tot een poederig mengsel
  • Druk dit mengsel in de taartvorm, dit is de chocolade laag. Zet dit nu even in de koelkast
  • Doe de geweekte cashewnoten in de blender of keukenmachine, samen met de kokosmelk, kokosrasp (houd wat apart voor de garnering), 35 gr kokosolie, zoetstof en honing, meng tot een glad mengsel
  • Giet dit mengsel op de chocoladelaag en zet een nacht in de koelkast. Kan je niet zo lang wachten? Zet dan even in de vriezer
  • Strooi tot slot nog wat kokosrasp over de taart
 

Heb jij ons boek al? Check hem hier!

 

About The Author

Jacky Nobels
Blogger

23 jaar. Gek op 3 dingen: gezonde voeding, sporten en fotografie. Vind het een uitdaging om lekkere, maar vooral gezonde receptjes te verzinnen om mensen te inspireren om gezond te leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.