Pindabazen opgelet! wist je dat sinaasappel en pindakaas een hele lekkere combinatie is?! Ik verwerkte het in een lekker voedzaam ontbijttaartje met de nodige eiwitten. Een goed begin van de dag! 

Voor dit recept heb je nodig:

  •  Klein ovenschaaltje

  • 50 gr havermeel
  • 1 ei
  • 100 gr franse kwark
  • 1 eetlepel pindakaas
  • Een halve sinaasappel
  • 1 scoop whey bv vanille of cookies & cream

    Aan de slag:
  1. Vet het ovenschaaltje in en verwarm je oven voor op 175 gr
  2. Meng de pindkaas met de kwark ,whey en ei en roer dit goed door elkaar.
  3. Knijp uit de halve sinaasappel het sap , en snij het vruchtvlees er uit en voeg dit er aan toe.
  4. Voeg het meel er bij roer dit goed door elkaar en schep het beslag in je ingevette ovenschaaltje.
  5. Bak het taartje af in 20/25 min.

    Geniet er van!

Liefs Colette 

About The Author

Colette Gomez

Sportieveling, gek op gezonde taartjes, bedenkt graag gezonde recepten en hoopt jullie daar mee te inspireren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.