Protein fluff in the making!foto 1 (2)
Wat hebben we nodig?

  • 100 gr bramen (je kan iedere soort fruit gebruiken)
  • 1 scoop whey poeder (ik heb de afslank whey van Body&fit gebruikt, find here)
  • 100 ml melk (ik gebruikte magere melk)

En nu?
Mix alles met een mixer door elkaar, ongeveer 5 minuutjes. dat is alles! je merkt vanzelf als het lekker luchtig word. Stop niet te vroeg met mixen! Als laatste heb ik er nog wat crispy whey balletjes opgedaan.

Note: Heavy stuff!! ik kon echt niet alles in 1 keer op haha..

About The Author

Maartje Havermans

Gewichtsconsulente. Verloor zelf 23 kilo door gezond te eten en sporten. Wil iedereen ervan bewust maken dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.

8 Responses

  1. Paula

    Misschien een domme vraag, maar hoeveel is een ‘scoop’ precies?
    En moeten de bramen bevroren zijn? (Ik zie overal recepten met bevroren fruit en dan gaan er ook nog ijsblokjes bij, vandaar de vraag). Het lijkt me wel een superhap :-)!

    Reply
  2. Jenn

    Klopt het dat Casein gewoon een ander soort protein is. Dus dat is niet speciaal casein hoef te kopen om fluff te maken maar dit gewoon met Whey kan doen?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.