Dit bananenbrood is bijna te lekker (en mooi) om waar te zijn. Vorige week maakte ik dit proteïne bananenbrood voor de eerste keer en sindsdien ben ik verslaafd. Kun je ook niet wachten om dit brood thuis te maken? bananabreadchristina2
Hier ben je op het goede adres voor het recept!

Wat heb je nodig?

  • 3 rijpe bananen
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 3 eieren
  • 200 gram walnoten
  • 2 schepjes vanille proteïne poeder (liefst vanille)
  • 110 gram ultra fine oats (havermoutmeel)
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 150 gram dadels

Verwarm de oven voor op 180º C. Doe de bananen en de dadels in een blender en mix op de hoogste stand. Voeg de eieren, proteine poeder, havermoutmeel en bakpoeder toe aan de mix. Doe de mix in een siliconen broodvorm en voeg walnoten aan de mix toe. Zet het beslag in de oven voor ongeveer 40 minuten.

Enjoy!

 

Dit recept is gebaseerd op het recept van Jenny van Healthyfans.com!

About The Author

Christina Janssen

One Response

  1. Kim

    Hallo,

    Ik heb een vraag. Kan dit ook gemaakt worden zonder dadels, of wordt het bananenbrood dan een stuk droger? Persoonlijk houd ik niet van dadels, dus als ik het wel zou moeten gebruiken, proef je het heel erg?

    Groetjes!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.