De basis van deze taart bestaat maar uit 3 ingrediënten, precies zoals je je havermoutje maakt. Je kunt er dus volop mee variëren. Ik verdeelde deze taart in 4 porties, zo had ik altijd een heerlijk ontbijtje of tussendoortje klaar liggen!

havermout rood fruit taart

Wat heb je nodig?

  • 150 gr havermout
  • 50 gr whey met smaakje (heb je dit niet of wil je dit niet gebruiken? Vervang dit dan voor 50 gr havermout, maar voeg dan wel zoetstof of honing toe)
  • Rood fruit (of fruit naar keuze)
  • 500 ml melk

Extra nodig

  • Taartvorm (19 cm) met bakpapier

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Doe alle ingrediënten in een kom en meng even door elkaar
  • Doe het mengsel in een met bakpapier beklede taartvorm
  • Bak de taart 40 minuten en laat even afkoelen voordat je de taart uit de vorm haalt

havermout rood fruit taart

Eet smakelijk!

Meer recepten van Jacky? Bekijk hier haar e-book!

 

About The Author

Jacky Nobels
Blogger

23 jaar. Gek op 3 dingen: gezonde voeding, sporten en fotografie. Vind het een uitdaging om lekkere, maar vooral gezonde receptjes te verzinnen om mensen te inspireren om gezond te leven.

3 Responses

  1. Dorthe

    Dit recept lijkt me heerlijk, binnenkort snel eens uitproberen!
    Hoeveel fruit moet er eigenlijk in?

    Reply
  2. Dagmar

    Ziet er lekker uit! Kun je hem ook een tijdje bewaren? In de koelkast ofzo?
    En hoeveel stukjes had je hieruit?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.