Lekker tussendoortje voor bij de thee? Kies dan eens voor deze heerlijke haver-chocokoekjes!

Wat hebben we nodig?

  • 75 gr havermout
  • 75 gr havervlokken
  • 50 gr pindakaas
  • 1 banaan
  • 30 gr hazelnoten
  • 60 gr pure chocolade, 93%.

Chocokoekjes

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de havermout, havervlokken, pindakaas en banaan in een keukenmachine en mix het door elkaar.
  3. Hak de hazelnoten grof en voeg deze toe aan het pindakaas-havermout mengsel. Maak een bol van het mengsel en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Rol het uit tot rechthoek van 2 cm dik. Snijd de ongebakken koek al ligt voor, is het makkelijkste om ze later van elkaar te halen.
  4. Doe de bakplaat in de oven voor ongeveer 30 minuten.
  5. Smelt de chocolade op de au bain-marie manier.
  6. Wanneer de koeken klaar zijn, haal je ze uit de oven en top je ze met gesmolten chocolade.

Enjoy!

About The Author

Elise Groenheijde

Health, Food & Fitness lover. Wil personen inspireren voor een gezonde lifestyle. Live Love Eat Healthy.

3 Responses

  1. Jony

    Ziet er lekker uit! En klinkt makkelijk om te maken, ga het zo gelijk proberen. Dankjullie!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.